lørdag, juni 21, 2008

Nyt strikketøj


Jeg er begyndt på February Lady Sweater, men har læst flere steder om for store ærmer og for små forstykker osv. Jeg håber virkelig ikke at jeg skal til at trævle skidtet op igen og regulere maskernes fordeling. Hvis der er noget jeg er usikker på, så er det sådan noget. På den anden side, så får jeg jo dobbelt glæde af garnet hvis jeg skal starte forfra;-)

Tusind tak til alle jer der har kommenteret min top i forrige indlæg. Det er skønt med respons på det man har lavet og jeg har virkelig glædet mig over hver eneste kommentar.

7 kommentarer:

 1. godt ser det dog ud. Jeg vil så gerne strikke den, men vil da lige afvente erfaringer i blogland...er selv i gang med en rød LIselotte, den har været færdig, men fik for lange ærmer...også en ommer :-)

  SvarSlet
 2. skönt garn i en dejlig farve, bliver spændende at læse hvordan det går, jeg har nemlig også planer om en sådan, og så er det jo fint hvis man kan kigge på andres erfaringer med opskriften.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Hi hi - det plejer altid at være kommentaren fra min bedre halvdel, når noget skal trævles op - fulgt at et lettelsens støn - så går der jo nemlig længere tid, før jeg skal købe garn igen :-)))).
  Garnet er rigtig flot.
  Og din top!!! Jamen Jane, hvor ER den FLOT.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 4. Super flot farve.
  Der er så mange der laver den cardigan, så det bliver spændende at følge, for de ser meget forskellige ud alt efter valg af garn og farve.

  SvarSlet
 5. Virkelig flot garn du har valgt. Håber den passer.

  Jeg er igang med at sy min cardigan sammen, og i aften slår jeg op til February Lady Sweater ;-)

  SvarSlet
 6. Syntes også den er flot, men som Anne skriver genialt og høre om dine og andres erfaringer. Jeg venter lige nu på garn til feminin flæser - jeg blev så inspireret af din :-)

  SvarSlet
 7. Smuk farve du har valgt *G* mit garn kommer nok i beg. af næste uge....
  mht. ærmerne så er BFJ jo også noget vid, kan man ikke bare tage ind jævnt fordelt? det ville jeg gøre...
  kh
  Annette

  SvarSlet