mandag, juni 09, 2008

Ny cykel til mig


I lørdags fik jeg en helt ny cykel. Jeg må med skam tilstå, at det ikke er meget jeg har cyklet, siden jeg fik mit kørekort. Så I kan tro jeg var nervøs og helt sikker på at jeg ihvertfald ikke kunne cykle. Jeg var også sikker på, at jeg slet ikke kunne komme op på den. Ja jeg havde mange bekymringer og jeg skulle ihvertfald ikke ud og prøve nogen cykel, før jeg var sikker på at de fleste på vejen, var gået indenfor. Endelig da kl var 21 tog jeg mig sammen og prøvede og herregud, alle de bekymringer uden grund. Har man først lært at cykle en gang, ja så kan man altså bare.
Og cyklen har skam alufælge ligesom bilen;-) og indbygget aircondition - jo hurtigere jeg cykler, jo mere frisk luft;-))

8 kommentarer:

 1. Herlig sykkel! Jeg må innrømme at jeg er litt svak for de korgene foran:-D men sykkel er jeg nk mer skeptisk til enn deg.....jeg er rett og slett litt redd....:-p så jeg går i stedet, hehe, alle har sitt;-)

  SvarSlet
 2. flot cykel! jeg har ikke siddet på én af slagsen siden jeg var 12 år, men har planer om at pröve i sommerferien, så får vi se hvis de får meget at lave på skadestuen!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Sikke en flot cykel. Jeg synes nogen gange at det er hurtigere at tag cyklen istedet for bilen.

  Merete

  SvarSlet
 4. Ej, hvor lækkert med en dejlig ny cykel....man glemmer da aldrig at kunne cykle....
  Så må de da hellere passe på i nabolaget når du nu fremover kommer susende på dit flotte lyn!..og så er den jo billig i drift -kun lidt brød i ny og næ...*G*
  kh
  Annette

  SvarSlet
 5. Lækker cykel og i det skønne vejr vi har i øjeblikket er det en fornøjelse at komme afsted på den. Jeg cykler 10-15 km. hver dag og vil ikke undvære det. Det er skønt at mærke vejret, selvom det ikke altid er lige "venligt".
  God tur!

  SvarSlet
 6. gratulerer med ny sykkel =) Du har blitt tagget, se bloggen min ;)

  SvarSlet
 7. Tillykke med den dejlige cykel.
  Jeg kan kun sige at man bliver afhængig af at cykle.
  Det er så dejligt at nyde årstidernes skiften, vinden i håret og solen i ansigtet.
  At man også bliver våd og forblæst, det er bare en bonus :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med den fine nye cykel, som Tine vil jeg sige at når man først er kommet i gang, så kan man slet ikke holde op. Man kan nemt blive afhængig af at cykle - på den gode måde ;-)
  God fornøjelse.
  Stine

  SvarSlet