søndag, august 19, 2007

Søndagstur


I dag kørte vi en tur langs østkysten via Frederikshavn, Sæby, Lyngsaa, Voersaa og Hou. Vi endte her ved "vores" sommerhus. Det var ihvertfald vores indtil 2003 hvor vi solgte det. Vi havde på det tidspukt fået 3 børn og syntes pludselig ikke at tiden slog til. Med 3 børn, to fuldtidsjob og parcelhus var weekenderne pludselig besat og vi fik ikke det ud af sommerhuset som vi egentlig gerne ville. Især jeg, synes ikke det var nemt at slappe af i weekenderne, når jeg sad der og tænkte på alt det vi skulle nå, når vi kom hjem søndag sidst på eftermiddagen, og jeg synes osse, jeg lå vandret i luften hele ugen, for at nå alt det herhjemme som jeg normalt skulle lave i weekenderne, så det endte med vi solgte. Det var virkelig vemodigt, den dag vi gav nøglen til de nye ejere og nu hvor ungerne er blevet så store som de er, og det hele er lidt nemmere så må jeg indrømme at osse jeg savner de skønne weekends vi trods alt havde i vores lille perle. Det var ikke noget flot og prangende sommerhus, men en helt almindelig lille knaldhytte som vi købte billigt for mange år siden og selv lavede i stand, men det var vores lille fristed.Da vi kom hjem fra turen var det tiden til at lave aftensmad. Det blev lidt nemt med noget sammenkogt ret med pasta og så fik vi dessert i dag, noget der sjældent sker her på matriklen, men en spindende kat fristede mig over evne og den opskrift blev jeg altså nødt til at prøve og jeg blev ikke skuffet. Det smagte nøjagtig ligeså godt som jeg troede. I skulle osse ta og prøve.

7 kommentarer:

 1. så nåede i jo næsten til Hals, hvor vi elsker at komme. Hos Eddies (min mand) tante og farbror, der tilbringer vi mange gode timer. Men sommerhus det ville heller ikke passe til vores familiemønster. Tænk alle de steder man kan leje sig ind i stedet, og så se så mange skønne steder i Danmark.

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Vi nåede skam osse til Hals. da vi havde set "vores" sommerhus kørte vi videre til havne i Hals. Skønt sted. Og det er rigtigt som du siger at man kan leje sig ind og se mange skønne steder i danmark. Hvorfor eje når man kan leje;-)
  Kh Jane

  SvarSlet
 3. det var godt. Det er så hyggelig en lille by , med hval skelletter rundt omkring, og hvilken by har lige det måske :-)

  SvarSlet
 4. Ej, hvor ser det hus hyggeligt ud. Jeg kan godt forstå at du savner det. Men så er det jo godt du kan kommer forbi og smugkikke lidt på det en gang imellem *S*

  SvarSlet
 5. Uha, ja det ligner det jeg forstår ved et rigtigt sommerhus - sådan et lille hyggeligt sted med masser af gamle ting og sager!
  Kan sagtens forstå savnet, men også at tiden ikke er til det mere!
  Tanker fra Krista.

  SvarSlet
 6. Skønt sommerhus - men man må desværre nogle gange tage nogle valg, som man måske fortryder senere - men de er rigtige på det tidspk.man tager dem..
  Kagen - ser vildt mums ud....
  kh
  Annette

  SvarSlet
 7. Det lyder jo som en ganske hyggelig søndag...
  og ummmm, det ser jo godt ud. Det kan være noget af blommegrøden fra i går kan bruges...

  Kh Karen S

  SvarSlet