onsdag, august 01, 2007

Endelig færdig


I lang lang tid har jeg været i gang med denne trøje og nu har jeg endelig fået den færdig. Jeg har vist nok et lidt ambivalent forhold til den. På den ene side synes jeg den er ret flot med alle snoningerne, men på den anden side er jeg træt af det garn den er strikket i. Det er nemlig, skriiig, acrylgarn 100% endda. Veninden gav mig det i gave sammen med hæftet som opskriften på trøjen er i og selvfølgelig er jeg da glad for at hun har tænkt på mig og købt garn så jeg tog imod og nu har jeg så strikket trøjen. Jeg ved ikke rigtig om jeg er så glad for den store krave der er på, så måske laver jeg den om.

Jeg har da osse lige strikket et par Ballband dishcloth sådan nærmest for sjov. Jeg er frygtelig rastløs og strikker ikke længe ad gangen på det samme, så der skal hele tiden være mere end et strikketøj i gang her, men helst ikke mere end 3 for ellers blir det alt for uoverskueligt for mig.
Mønsteret på kludene synes jeg faktisk er ret sødt og måske man kunne bruge det til noget andet en gang, f.eks et babytæppe eller hvad ved jeg.

9 kommentarer:

 1. Flot trøje, Jane. Akryl-garn eller ej :-). Og sikken et arbejde. Har selv gang i flere projekter ad gangen - men forsøger at holde det på et overskueligt antal - med svingende held :-)))Lige nu er der vist 7 ting i gang...ups :-)
  KH Gitte B

  SvarSlet
 2. Ja, engang var man nok mere ukritisk med hvilket garn der blev strikket i... men efter at have fundet alle disse skønne kvaliteter i uld/bomuld, så ligger acryl kvaliteter langt nede på listen - ihvertfald her hos mig. Men flot model er det i hvertfald - og stort arbejde. Kraven - tja....
  Hyg dig den næste uges tid...bedste hilsner herfra
  Annette

  SvarSlet
 3. Godt nok en meget flot trøje, hvis du synes kan du jo lave halsen om.
  Gør ikke noget det er acrylgarn, så er det nemmere at vaske. Sikke en tid med alle de snoninger...

  SvarSlet
 4. men guud va fin den tröjan är, det är väl bara bra att det är så du kan tvätta den i maskin, jättesnygg

  SvarSlet
 5. Hvor er den altså utrolig flot:-)) Sikke et arbejde med alle de snoninger:-))

  SvarSlet
 6. Så flott genser du har strikket:) Og disse klutene er jo morsomme å strikke samtidig som de er dekorative og gode å bruke. Koselig blogg du har forresten:)

  SvarSlet
 7. Genseren var jo kjempefin! Den minner meg litt om en jeg skal strikke fra boken feminin strikk. Velkommen til hobbyboden. Hilsen fra asterix.

  SvarSlet
 8. Jeg syns genseren ble fin jeg! Og det gjør ikke noe at det er acryl, den er sikkert myk og god:-) Jeg har også strikket klutene fra mason*dixon, de var morsomme å strikke! Velkommen til hobbyboden forresten, og god helg:-)

  SvarSlet
 9. Velkommen til hobbyboden. Genseren du har strikket var utrolig flott. Litt av et arbeid du har hatt med den.

  SvarSlet