torsdag, august 16, 2007

Hue


Tag lige huen på så mor kan få et billede til bloggen.
Jaeh det skal jeg nok mor.
Utroligt hvad man kan få et barn til lige midt i sommervarmen og isspisning.
Det er ikke meget jeg har strikket hele ugen, der har været så meget andet, men en enkelt hue er det blevet til. Det er jo med at være forberedt til koldere tider.
Huen er strikket i Smart fra Sandnes og opskriften har jeg fundet i et strikkehæfte fra Hendes verden nr 39/2006
Jonas er forøvrigt den eneste udover mig her i huset, der sætter pris på hjemmestrikket og jeg er gået lidt tom for ideer til hvad jeg skal strikke. Det er trods alt begrænset hvor mange trøjer jeg bruger og det er jo ikke noget ved at strikke en hel masse der bare blir smidt ind i klædeskabet uden at blive brugt.
Lige nu strikker jeg på en babytrøje som jeg ikke aner hvem skal ha, måske sælger jeg den, hvis det kan lade sig gøre. Og så strikker jeg på et par sokker med hulmønster til mig selv.

11 kommentarer:

 1. Kender det---Aner ikke hvad man skal strikke--Hvad med et sjal,der er så mange fine lige nu.Din hue er nu sød--Barnet også
  KH
  Helle

  SvarSlet
 2. Det er da en fin hue du der har strikket. Er der ikke noget der hedder, at det er ikke nødvendigvis resultatet der tæller, men processen - Så hvis, det passer kan du roligt strikke videre.
  Hilsen Krista.

  SvarSlet
 3. Så stilig lue du har strikket, og ikke minst så mye annet fint du lager. Har smugtittet litt på bloggen din er er kjempeimponert. Utrolig mye flott!
  Her kommer jeg nok innom oftere for å ta en titt ;)

  SvarSlet
 4. Ja at gå i stå for ideer er ikke godt....
  men at være forberedt på den kommende årstid vil måske være godt..
  kh
  Annette

  SvarSlet
 5. Ja, smag og behag er som bekendt forskellig. Selv har jeg flere sweaters, som min mor strikkede for 20-25 år siden, og de er ikke gemt p.g.a. minder (hun døde for 18 år siden), men fordi de bare lige er mig. Hjemmestrik er mere hyggeligt at bære, og så dygtig du er, vil du let kunne få en "fanskare", der ovenud gerne betaler garnet og giver en lille gave som tak. Fortsat rigtig god fornøjelse med strikkepindene ;-)

  SvarSlet
 6. For en deilig, sød lue du har strikket! Og en nydelig dreng du har.

  SvarSlet
 7. Sød knægt :-)
  Og med den fart du spytter færdige - og meget fine, vel at mærke - ting ud i, ender det da med at du kan lave en lille "geschäft".... hvis du nu ikke lige nødvendigvis kan finde på mere at strikke til dig selv eller Jonas...
  Marlene

  SvarSlet
 8. Takk for titten! Moro å få til slike ting selv!! Kanskje dere har hatt varmere sommer enn oss... for her har vi snart bruk for lue igjen!! ;-)

  SvarSlet
 9. Hvor ser han bare sød ud i den hue.
  Asbjørn har den også og det er bare en rigtig sej drengehue.
  KH Lene

  SvarSlet
 10. Den ble jo fin! Og du har det så fint i bloggen din. Tusen takk for hyggelig hilsen, med klem fra asterix.

  SvarSlet
 11. Så søt han er! Og lua var skikkelig fin.. den blir nok god utover høsten og vinteren :)
  Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, forresten!
  Ha ei fin uke!

  SvarSlet