fredag, august 24, 2007

På indkøb


Jeg har efterlyst opskrifter på norske trøjer både hos webstrik og på forskellige forums, som jeg er medlem af. Jeg har fået mange henvendelser og en del opskrifter tilsendt på mail og det er jeg superglad for, men i dag var jeg i min lokale strikkebiks efter garn til nogen bestillinger på babytrøjer, og jeg spurgte tilfældigvis efter et bestemt hæfte med opskrifter i. Jeg har spurgt tidligere og da havde hun det ikke. Men sandelig om ikke hun havde fået det, så spørg lige om jeg er glad. Jamen der er simpelthen så mange utrolig flotte opskrifter i, og jeg glæder mig til at strikke norsk.


Her er så garnet jeg købte til de 3 babytrøjer, så nu håber jeg moderen kan li farverne. Hun har givet mig fri hænder, det skulle bare være pigefarver.Ikke nødvendigvis lyserødt sagde hun, det kunne osse være lilla, så nu har jeg købt noget i både lyserødt og lilla og råhvid og håber nu bare at kunne leve op til forventningerne.

10 kommentarer:

 1. Flotte farver og rigtig god arbejdslyst herfra.. Dejligt at lilla er kommet igen, den har bare været helt ude af billedet, til trods for at den farve er flot til de fleste.
  Hilsner fra Krista.

  SvarSlet
 2. Det blir fine farger til ei jente!! Gleder meg til å sjå hvilken babytrøje du skal strikke.. det er så mye fint til småjenter :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes lyserød og lilla er så flot sammen - glæder mig til at se resultatet.

  Kh fra Dorte/Tusindfryd

  SvarSlet
 4. Herlige farger. Fint at du fikk tak i strikkeheftet.

  SvarSlet
 5. Sikke lækkert garn du har indkøbt, Jane. Glæder mig til at se, hvad du vil trylle frem på pindene.
  Rigtig god weekend.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 6. Så flott at du fikk tak i et slik mønsterhefte som du ønsket deg! Om du har problemer en annen gang med å få tak i slike må du bare si fra for her i Norge er ikke det noe problem :) ha en flott og kreativ helg

  SvarSlet
 7. Ah, endelig har jeg også bestilt garn og blir ikke sååå vill hver gang jeg ser garn i en blogg:-D

  Flott garn du har fått deg!!

  SvarSlet
 8. Jeg har selv engang strikke en "norsk sweater" i pink og hvid....
  Den blev "slidt af" kroppen...
  Det er så flot. Og spændende at mønstrene er brugt i hundredvis af år...
  Go' fornøjelse :o)

  SvarSlet
 9. Så kjempefine farger, ja her må noen bare bli kjempeglad! Ha en fin kveld!

  SvarSlet
 10. I det heftet er det mye pent, norske tradisjonelle mønstre er alltid flott:-) Pent garn du har funnet fram til babyklærne!

  SvarSlet