torsdag, december 25, 2014

1. Juledag

Vi havde en rigtig dejlig og hyggelig juleaften i går sammen med mine forældre og drengene. Man kan godt mærke de er blevet store nu.......der er ikke så meget plagen om hvornår vi skal ha´ gaver, som der plejer at være, så juleaften forløb stille og roligt og meget hyggeligt. Vi skiftedes til at pakke gaver op, så vi bedre kunne følge med i hvad hver især fik. Det kan nemlig være svært når alle mand på én gang flår pakkerne op og skynder sig videre med næste pakke ;-) 

Som I kan se var det ikke pakker der manglede :-)I løbet af aftenen kom der lidt sne, så det gav lige lidt ekstra julestemning :)


Lige nu slapper vi bare af og laver nærmest ingenting. Jeg skal på arbejde i eftermiddag/aften......årets sidste arbejdsdag og derefter er der 6 fri/feriedage.......ja det er efterhånden ved at være lidt pinligt med alle de feriedage, men nu er det også slut og fra 1. januar er min vagtplan helt normal igen......ærlig talt så trænger jeg også til at komme rigtigt i gang igen. Jeg kan jo dårligt huske hvor mine borgere bor efterhånden :-D

Jeg har forresten slået op til et nyt strikkeprojekt.....nemlig babytæppet "Bebsen" af Ellen Holm. Opskriften er i hendes booklet 20 år på pinden......det glæder jeg mig til at vise jer når det er færdigt.

3 kommentarer:

 1. Ja det glaeder jeg mig ogsaa til at se. Sne bringer altid lidt mere magi over julen ikk???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det gør nemlig Lin :-) Desværre kom der ikke ret meget, men det lyder til der skal komme mere her i øbet af weekenden, så det vil jeg se frem til :-)

   Slet
 2. Glædelig Jul til dig og dine.
  Lækkert der kom lidt sne - vi så ikke noget til sneen den 24...

  SvarSlet