lørdag, april 16, 2011

Selvfølgelig….

..skal jeg nok få strikkelysten tilbage og jeg strikker sørme også stadigvæk, bare ikke så meget som før. I dag er jeg langt mere optimistisk end den anden dag, hvor jeg nok var lidt “nede”. Jeg har endda købt garn i dag. Aldi´s tilbud om strømpegarn kunne jeg altså ikke stå for, så der røg 4 pakker á 4 nøgler + strømpepinde med hjem. Så mange strømpepinde får jeg nok ikke brug for på én gang, har jo en del i forvejen, men det er da altid godt at ha´ et bette lager, hvis der skulle blive en pind væk Smiley, der blinker

lørdag 002

I formiddags var vi i Aalborg og hente min nye vogn. det er en skøn “bette spand” som jeg er sikker på, jeg bliver glad for.

lørdag 004

Sandelig om ikke også jeg fik blomster af sælgeren, da jeg fik nøglerne til bilen. Det har jeg lige godt aldrig prøvet før. Må vist ha´ en snak med ham vi plejer at købe bil hos Smiley, der blinker

lørdag 001

God lørdag til jer derude!

6 kommentarer:

 1. Tillykke med den lille "ny"
  Jeg har heller aldrig fået blomster ved min bilforhandler, skal vist også lige have en alvorlig snak.
  Smuk bil og yndig buket :D

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Tillykket med bilen, den ser vel nok skøn ud.

  Det med strik kan da gå lidt op og ned, pludselig kommer det igen. Jeg tror at det er sundt med en pause en gang imellem.

  God weekend !

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye køretøj. Håber du bliver glad for den.

  SvarSlet
 4. Skønt garn, jeg må da vist en tur i Aldi i morgen, håber de har mere :))

  SvarSlet
 5. Han kunne garanteret se, du trængte til at blive forkælet med en buket :) Tillykke med bilen her også.

  SvarSlet
 6. Rigtig godt koeb, baade bil og stroempegarn hihi. Det er en dejlig vogn. En veninde har den og er superglad for den. Blomster, det var gentleman-like.

  SvarSlet