tirsdag, april 19, 2011

Fru tudeprinsesse

Mine tidligere klassekammerater fra Dental College går i disse dage til svendeprøve. Det er mærkeligt og lidt trist at tænke på, at jeg skulle ha´ været blandt dem. Jeg har været lidt "tudeprinsesse" over det, men det kan jo ikke hjælpe noget. Selv om jeg er "tudsk" kan jeg heldigvis sagtens glæde mig over deres gode resultater.

Til evt. nye læsere kan jeg fortælle, at jeg var ved at uddanne mig til tandklinikassistent, men på grund af tandlægens pludselige død, mistede jeg min praktikplads. Jeg har tidligere skrevet om det her på bloggen, men har slettet indlæggene.

5 kommentarer:

 1. Det kan jeg forestille mig gør ondt på dig. Det var jo også planen at du skulle have været til svendeprøve. Jeg synes det er ok, at du er lidt ked, og har brug for at tude lidt.
  Jeg har ikke læst så længe på din blog, men jeg håber da, at du er kommet videre.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget at sige til at det gør dig ondt. Men du er kommet videre og det er dejligt at du kan glæde dig på de andres vegne.

  SvarSlet
 3. "Tudeprinsesse" har du bestemt love at være i den situation, der mildt sagt har været uheldig for dig....puha :(
  Håber du kommer videre med din uddannelse alligevel....Du skal ihverfald ha' al mulig held og lykke.
  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 4. Det ufattelige og uretfaerdige i det er at du mistede praktikpladsen uforskyldt, og det jeg ike kan forstaa er at skolen ikke tillod dig eller hjalp dig med at lyn-finde en anden.(Skolen har jo forbindelserne). Saa det er altsaa lidt tilladt at vaere hrmmmmm for tiden. Og at du alligevel kan glaede dig paa de andres vegne viser at du er kommet videre i dit forloeb. Flot gaaet.

  SvarSlet
 5. Jeg er meget enig med Lin. Det er da helt i orden at være "tudeprinsesse" over det. Sikker ærgeligt! Stort kram herfra til dig.

  SvarSlet