torsdag, april 14, 2011

Selv børnene har bemærket det…

Jonas sagde det højt i dag “ Mor du strikker næsten aldrig mere”.

Næh det bliver da ikke til meget lige for tiden. Spekulerer lidt på om det kapitel af mit liv er ved at være ovre. Kan man virkelig få nok af garn og strik?

6 kommentarer:

 1. Nej - du har ikke fået nok - du har jo travlt med uddannelse - og det er jo lektier og forberedelse...Jeg tror vi alle har perioder hvor der ikke strikkes så meget...så fortvivl ikke, det kommer igen...

  SvarSlet
 2. Nej, du kan ikke få nok af garn og pinde, men der vil altid være perioder, hvor der ikke er tid til at meget af det.
  Men lysten og tiden kommer helt sikkert igen.

  SvarSlet
 3. Åh nej, tænk hvis strikkelysten forsvandt, jeg kan blive helt trist ved tanken..... Men selvfølgelig kommer strikkelysten tilbage, pludselig har man en ny ide, ny opskrift og nyt garn og så klør det igen i fingrene!! :-)

  SvarSlet
 4. Nogen gange er der bare andet i livet som tager "strikke-energien".
  Du får helt sikkert lysten og tiden igen på et tidspunkt:-)

  SvarSlet
 5. Hej... :)
  Du skal ikke bekymre dig hvis du har en strikkepause, for der kan jo være perioder i ens liv, hvor man er nødt til at prioritere anderledes og hvor andre ting tager ens tid.

  Din strikkelyst skal nok komme igen, jeg har selv altid strikket rigtigt meget, men over de seneste mange år kun lidt sokker i ny og næ, men nu skal jeg love for at der er gang i pindene igen: Vaskeklude, hæklet tæppe og snart "må" jeg købe garn til en sommerbluse..

  Du kommer stærkt igen med pindene.

  God påske.

  Mange hilsner Ulla

  SvarSlet
 6. Hæ, hæ, Jane, mon dog ;-)
  Men imens at du venter på nye idéer, kunne du så ikke lige få stillet dit blog-ur over på sommertid; min puls er røget til tops et par gange *LOL*

  SvarSlet