søndag, januar 02, 2011

Øv så trist…

I morgen er det min mors fødselsdag og hele familien var inviteret til morgenkaffe med rundstykker og kage i dag.

mor 002

Det hele gik også planmæssigt og da ungerne var færdige med at spise, ville de ud og lege. Uheldigvis er der jo glat som på en skøjtebane, og selvfølgelig (havde jeg nær sagt) var min brors yngste dreng uheldig og faldt. Det resulterede så i 2 fortænder der blev helt slået ud, med rod og det hele + en der blev slået løs, så der stoppede festen så og de kørte på skadestue, mens vi har deres andre børn hjemme hos os nu. Min mor var helt opløst i gråd over det skete, men det er jo ikke hendes skyld…der er fuldstændig glaseret overalt udenfor og det kunne være sket hvorsomhelst…men vi andre sidder nu også med en klump i halsen og lettere uro i maven Trist smiley

ice

11 kommentarer:

 1. For søren da, hvor uheldigt!
  Håber "bare" det er hans mælketænder.
  Det prøvede vores datter som 4 årig, og har ikke fået nogen men overhovedet.

  SvarSlet
 2. Godt Tine giver haab. Krydser fingre for maelketaenderne.

  SvarSlet
 3. Det var da en rigtig træls start på det nye år, og en trist oplevelse på en dag, som ellers skulle være rigtig hyggelig - ikke mindst for din mor. Jeg kan bestemt godt forstå at I alle er mærket af sådan en oplevelse, som vi alle helst vil være foruden.
  Og rigtig synd for din mor, som jeg ved har glædet sig over at hygge sig med familien; vil du hilse og ønske tillykke med dagen i morgen...?

  God bedring til nevøen... Forhåbentlig har forældrene en ulykkesforsikring på børnene; det er vigtigt at få det anmeldt i tilfælde af senere tandproblemer...

  Håber resten af dagen vil arte sig stille og roligt...

  Knus og mange tanker herfra...
  Britta

  SvarSlet
 4. Øv, hvor træls! Det er ærgeligt, når en ellers glad og god dag ender trist :(

  SvarSlet
 5. Det var dog synd for ham. Håber at det var hans mælketæner det gik ud over. Man bliver helt ulykkelig når det går ud over tænderne. Håber det ender godt, selv om det var en dum måde at starte det nye år på. God bedring til ham:))

  SvarSlet
 6. Stakkel, stakkels Gustav. Det var da også pokkers uheldigt.

  Vi har været der! Søren røg over styret på sin cykel. Tandlægen gjorde underværker, så han stadig har sine egne tænder, dog med plactic på 4 af de øverste fortænder.

  SvarSlet
 7. Pokkerme for en oplevelse/fødselsdagsfejring, og klart nok at din mor føler sig skyldig. I stedet for at sidde lunt indendøre og blive fortjent fejret, da skulle hun have været ude og holde øje med familiens yngste, sådan som hun gjorde med Jer unger tidligere ;-)
  Pøj, pøj med alt, og godt at I har taget vare undervejs!

  SvarSlet
 8. Hvor uheldigt.
  Håber det går.

  SvarSlet
 9. Åh hvor er det synd. Jeg håber og krydser finger for at der er tale om mælketænder. Men det har været sindsygt glat udenfor de sidste par dage.

  SvarSlet
 10. Hvor trist at sådan en glædelig dag ender på den måde, krydser finger for at det er mælketænderne.

  Knus

  JANE

  SvarSlet
 11. Puha, det lyder dælme ikke rart! God bedring til den lille!

  SvarSlet