fredag, januar 14, 2011

Og så sad man der….

….hele eftermiddagen og så de på de royale tvillinger, imens man blev mere og mere skruk eller noget der ligner Smiley, der blinker og så var man da nødt til at slå op til en baby-tingest, ikke?

babyskruk 0021 stk ben til babybuks

 

7 kommentarer:

 1. Nå- skruk blev jeg nu ikke- i hvert fald ikke på egne vegne- det løb er kørt for længst, men jeg kunne nu godt tænke mig at blive bedstemor engang - det ville jeg ikke lave larm over, men først skal datteren blive rask- en syg tarm og en graviditet er ikke den bedste coctail, så jeg håber operationen med pacemaker i ryggen hjælper til at tarmen kan blive rask og hun kan få et normalt liv.

  SvarSlet
 2. Her kom vores tv-signal tilbage lige som tvillingerne skulle forlade "Riget". Yndige små. Jeg blev, ligesom Karin, lidt bedstemor-skruk. Fine striber du har gang i :-)

  SvarSlet
 3. Jeg tilslutter mig Karin og Citronmoster's ønsker om børnebørn, men må vist foreløbig nøjes med titlen Bedste-faster idét min ældste nevø og hans kæreste venter barn til sommer.
  Så jeg skal da snart ha' gang i noget babystrik.

  Go' weekend til dig og familien...

  SvarSlet
 4. Hej Jane ;)
  Jeg er jo så heldig at jeg er lige bleven bedstemor så lige for tiden går det hele op i baby strik og hækling, jeg syns det er så skønt;

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Jeg tænkte nok nærmere..godt det ikke er mig, med bleskift og natteroderi :-)
  Men yndige det var de sørme!!

  SvarSlet
 6. NAeh, er de foedt??? Saa maa jeg lige en tur ind paa de danske aviser. Jeg skal ogsaa til at strikke babyting nu. Nix, ikke til mig (smil).

  SvarSlet
 7. Så flot en hønsestrik ..rendegraver , hvor har du mønstret fra ?
  Hilsen flor

  SvarSlet