lørdag, januar 01, 2011

God morgen

Vi havde en skøn og fredelig nytårsaften, kun os 5 og efter vi havde spist kom naboens yngste dreng herover og jeg skal love for der blev fyret forskellige ting af. Der var knald på drengene, kan man vist roligt sige. Smiley, der blinker

Juletræet fik lidt ekstra pynt, men det ryger ud i dag, tror jeg nok.

nytår 005

nytår 006

I morges da jeg kom op så himlen sådan her ud. Jeg synes det så smukt ud, så jeg måtte lige udenfor og fotografere.

nytår 008

Jeg fik slet ikke taget billeder af vores mad, men vi fik først en rejecocktail med flutes, dernæst mørbrad i paprika-flødesovs med peberfrugt og champignon (uhmm, I ved jeg elsker mad Smiley) til dessert fik vi is med chokoladesovs.

eagles flight 001

Jeg fik også strikket lidt på et par strømper til min niece. Og så ikke et ord om, at jeg vist også fik mig en lille morfar på sofaen i løbet af aftenen. Fest-smiley

9 kommentarer:

 1. Godt nytår til dig. Det var da en fin solopgang :-)

  SvarSlet
 2. Godt Nytår til dig og dine..
  Her skinner solen fra en skyfri - blå himmel... solopgangen var også smuk her, men jeg blev indenfor...

  SvarSlet
 3. Godt nytår til dig og dine kære...

  Det er nu dejligt med en stille og rolig nytårsaften, hvor man ikke skal stresse efter noget. Vi har de senere år slet ikke købt krudt; vores hund bryder sig ikke om det, så vi nøjes med at se det alle andre fyrer af.
  Jeg fik vist osse lige en på øjet på et tidspunkt; der må jo kompenseres for den søvn man mister når man ligger vågen hele natten før...

  Uha, Jane, hvor går tiden stærkt... Tænk, det er 26 år siden vi holdt nytår sammen... Jeg tabte mine fine krystalglas fordi jeg ikke ku' se noget for min kæmpe mave... Da havde vi nu også en dejlig nytårsaften; kan dog ikke huske menuen... ;o)

  SvarSlet
 4. Godt nytår til jer alle, Jane.
  Vi havde også en stille og hyggelig aften meget lig jeres model.

  SvarSlet
 5. God formiddag. Din solopgang har været lige så smuk som min. Her blæser det en halv pelikan :-)

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår til dig, Jane - det lyder som en dejlig aften, I havde og med en lækker menu :-)

  SvarSlet
 7. Rigtig godt nytår til dig og din familie. Det lyder som en hyggelig og rolig nytårsaften i har haft, det er rart at med sådan en aften efter alt det hurlumhej der har været i forbindelse med julen. Glæder mig til fortsat at følge din blog i det nye år:))

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig start paa det nye aar. De stroemper ser rigtigt laekre ud? og en lille morfar ovenpaa saadan et program er fuldstaendigt lovligt hehe.

  SvarSlet
 9. Lyder til at i fik lækkert mad, nytårsaften!

  Godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet