onsdag, september 08, 2010

Yndlingsfarven

Lige for tiden sværmer jeg for den turkise farve. Man kan godt nok ikke se det på mit strik, men jeg har faktisk ret meget tøj der er turkis.

For et stykke tid siden “arvede” jeg 2 sorte sække fyldt op med tøj af en veninde der har gennemgået en gastric bypass (fedmeoperation). Pænt tøj, mærkevaretøj og jeg er altså ligeglad med at en anden har gået i det. Det meste af tøjet kan man faktisk ikke se har været brugt. Jeg sorterede enkelte dele fra, som jeg ikke ville bruge, men endte med at ha´ fået 17 par “nye” bukser og 15 toppe, t-shirts og tunika´er, så jeg har tøj nok at vælge imellem lige for tiden :-))

Nå, men hvad har alt det snak om tøj, at gøre med min yndlingsfarve? Ikke andet end at mange af overdelene faktisk er turkise og så skal man da ha´ noget tilbehør til, skal man ikke?

Armbånd 002

Derfor har jeg lavet et armbånd og nogen ørehængere af nogen perler jeg havde. Det er måske ikke verdens mest fancy smykker, men der er temmelig sikkert ikke nogen der har magen til :-)

7 kommentarer:

 1. Godt gaaet. Har det som dig hvad brugt toej angaar. Bytter ogsaa tit med veninder, for saa har man ligesom dobbelt ikk??? Da jeg var lille gik jeg med min mor til toej-parties som de kaldte det. En masse piger der moedtes hver 3 maaned for at bytte toej.

  SvarSlet
 2. lækre smykker i en dejlig farve, og flot nyt törklæde. man kan da godt sige du er klar til efterår. og selvfölgelig skal godt töj "genbruges".
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Jeg er også fuldstændig ligeglad med, om tøj har været brugt før. OG så har jeg også et eller andet med turkis. Jeg elsker den farve. Dejlige smykker du har fået lavet.

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt fundet på..... Flotte smykker ;O)

  SvarSlet
 5. Der er ikke noget der er skønnere end sådan et par sække tøj... Jeg havde engang en veninde der kom med tøj til mig, men det er ovre de dage; hun er blevet for lille... ;o)

  Flotte smykker, du har lavet... Det er så fedt at lave noget unikt... Hvem ved, hvad det kan ende med...?
  Måske er der en smykkekunstner gået tabt i dig... ;o)

  SvarSlet
 6. Dejligt at få nyt tøj på den måde. Jeg var også heldig på et tidspunkt hvor jeg syntes jeg manglede bukser. Nu er jeg så heldig at de er blevet for store, men så mangler jeg igen bukser *G*

  Og havde du ikke skrevet det, havde jeg ikke gættet du selv havde været i gang med tængerne (eller hvad du nu har brugt til at lave smykkerne med ;-) )

  SvarSlet
 7. Skønt med arvetøj og jeg synes nu dine smykker er ganske fancy :-)

  SvarSlet