fredag, september 03, 2010

Weekend-lækkerier

Wow, den første uge på ny uddannelse gik stærkt, og jeg er træt som i T-R-Æ-T, men det skal nok blive godt. Hovedet summer af nye informationer og nye mennesker man skal lære at kende, men fra tidligere ved jeg jo, at sådan er det, den første og måske også næste uge, men så går det fremad og man bliver mere tryg ved situationen.

Når man nu er lidt pyllertræt, hvad er så bedre end, at man kan hente en dejlig pakke på posthuset :-)

rasmilla 003

Jeg var nemlig så heldig, at vinde i en give-away hos Rappedikke, hvor gevinsten var et gavekort på 200 kr til Rasmilla :-)

Jeg har fået 100 gram sjalsgarn og 100 gram rasmilla´s yndlingsgarn. Begge garner skal bruges til sjaler, da jeg mangler 2 for at være færdig med 10 sjaler i 2010.

Tusind tak Christina og Sanne/Rasmilla :-))

8 kommentarer:

 1. En "Trooper" i ny uddannelse- flot gået-Og så har man som du siger fortjent en behagelig overraskelse i posten :-) God week-end

  SvarSlet
 2. Sikken herlig overraskelse, Tillykke med gevinsten. Pøj- pøj med uddannelsen.

  SvarSlet
 3. Tillykke med gevisten.........God fornøjelse med sjalerne. har lige strikket i samme garn og samme sjal. Og det var bare lækkert. God fornøjelse :O))

  SvarSlet
 4. Tillykke med gevinsten...glæder mig til at se sjalene færdige.

  SvarSlet
 5. Tillykke tillykke. Og hvordan synes du saa hendes garn er?????? Jeg har ogsaa kun set det paa bloggene, men det ser laekkert ud. 2 sjaler til waw. Hvilken uddannelse er du startet paa? Jeg synes det er sejt gaaet. God week-end

  SvarSlet
 6. Deilig garn:) Så spennende med nytt skoleår - forstår at du blir trøtt av alle inntrykk.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med gevinsten og held og lykke med uddannelsen - det lyder rigtig spændende.

  SvarSlet
 8. Gratulere med gevinsten :-)))

  SvarSlet