lørdag, september 25, 2010

Strømper

 

image

I år har jeg ikke strikket så mange par strømper som jeg plejer, men nu er der da to par færdige. De lyserøde/blå bliver her på matriklen, mens det andet par er til varmestuestrik. Forøvrigt sikkert det sidste varmestuestrik jeg laver foreløbig, da jeg har besluttet at holde en pause eller måske helt stoppe.

image

De stribede varmestuestrømper er strikket af 2 forskellige nøgler strømpegarn, købt i Aldi for et par år siden. jeg har strikket 4 omgange med hver farve, hælen af den ene slags og tåen af den anden slags.

image

De lyserøde/blå strømper er vist, hvad man kan kalde for nordiske strømper, da jeg har strikket på dem både i Sverige, Norge og Danmark. De var nemlig med på ferie i sommer. Garnet jeg har brugt hedder Fortissima Socka Mexiko Color og er fra Schoeller+Stahl. Farve nr 0032.

7 kommentarer:

 1. Det er nogle glade strømper du der har lavet...det lyder da ikke godt at du overvejer at holde som varmestuestrikker, men det er der jo nok en grund til.

  SvarSlet
 2. Der er nu ikke noget som hjemmestrikkede sokker - jeg har desværrer ikke tålmodighed til selv at strikke dem.

  SvarSlet
 3. Skønne strømper....og sikke mange. Det kan jeg ikke prale af ;o))

  SvarSlet
 4. Nordiske strømper...-)) Glade farver , det kan jeg lide :-)

  SvarSlet
 5. @ Helvig: grunden til jeg vil holde en pause, er såmænd ikke andet end jeg lige nu har for mange bolde i luften. Jeg er jo lige startet på uddannelse og har derfor også lektier der skal laves, så lige nu er jeg nødt til at prioritere hvad jeg vil lave i min fritid.

  SvarSlet
 6. Fine sokker - og hjemmestrikkede sokker kan man aldrig få for mange af:-)

  SvarSlet