tirsdag, november 17, 2009

Ventetid


Så blev det tiden for det ugentlige rådgivning for arbejdsledere og selvfølgelig ligger tidspunktet for det sådan at jeg er inde med toget 50 minutter før mødet. Og klokken 8.10 om morgenen er det temmeligt kedeligt at gå rundt nede i byen, så i går startede jeg lige et nemt strikketøj op, som kunne kommes i tasken og så kunne jeg da sidde på banegården og strikke. Det gælder jo om ikke at spilde tiden :-)
Strikketøjet skulle gerne blive til et halsrør når det er færdigt. Jeg ved ikke rigtig om det kun skal være mit "banegårds/rådgivningsstrik" eller om jeg også lusker mig til at strikke på det herhjemme. Jeg kan nok ikke lade det ligge og hvem ved om overhovedet jeg skal til rådgivning ret mange gange. Det umulige kan jo ske, at jeg kommer i job eller noget andet. Når ingen tandlæge vil ha´ mig, så må jeg jo søge andre veje og jeg pønser på noget andet, men mere om det senere, hvis det lykkes mig.

6 kommentarer:

 1. Tak for inspirationen- det var en god ide med et halsrør. Det klæder alle

  SvarSlet
 2. Dejligt at du kan se noget positivt i din situation. Sikke en skøn farve du er ved at strikke af.
  Merete

  SvarSlet
 3. Flot farve. Jeg hørte også den anden dag at lilla er blevet den nye sorte og så er den jo i utrolig mange nuancer. Held og lykke med jobsituationen.

  SvarSlet
 4. Ja det er om at udnytte tiden. Det ser spændende ud:))

  SvarSlet
 5. Det er da en super god ide, og det er jo lige til at have med sig. Dejlig farve !

  Spændende hvad du går og pønser på :-)

  SvarSlet
 6. Smukt halsrør!

  Held og lykke til med planerne ;-)

  SvarSlet