tirsdag, juni 09, 2009

Pulsvarmere

Min mor har bestilt nogen pulsvarmere. Hun havde kun to krav. 1. De skulle strikkes i strømpegarn, så de nemt kunne vaskes og 2. der skulle kun være et hul til tommelfingrene, ikke noget med nogen fingre!
Det er der så kommet disse fire par ud af.

De første to par er strikket efter en opskrift fra Sandnes Tema 11 Toving.
Strikket på p 3½ med Bumbo strømpegarn.Det tredje par er strikket efter Heges opskrift på pulsvarmere. Igen har jeg strikket på p 3½ i Bumbo strømpegarn


Det fjerde par havde jeg ingen opskrift på, men har selv brygget noget sammen. Det var ikke så svært ;-) og der er helt sikkert lignende opskrifter derude, men her kommer min.

Nemme pulsvarmere
Slå 32 masker op på p 3 med strømpegarn, strik 74 pinde retstrik ( 37 riller på hver side ) luk løst af. Sy øverste og nederste kant sammen, husk hul til tommelfingeren. Tilsidst hækles en picotkant foroven.


De sidste pulsvarmere kan sagtens laves længere, hvis man vil ha det. Det er kun et spørgsmål om at slå flere masker op. De kan også varieres med striber eller effektgarn, en anden kant eller hvad ved jeg.

8 kommentarer:

 1. Hvad kan hun så ønsker sig mere,alle krav er opfyldt ;)
  De ser rigtig gode ud.
  Yt.

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt at du kan opfyldes hendes ønsker. Dejligt pulsvarmer.
  Merete

  SvarSlet
 3. De her så fine og praktiske ut...tror jeg må gjøre noe slikt ...men får vente til jeg er ferdig med det jeg holder på med...ellers blir det for mange UFOer istedet...noe som ikke er såå bra.

  Ha en forts fin kveld :)

  SvarSlet
 4. Kjempefine pulsvarmere! :)

  Eg fann ut i vinter kor praktisk pulsvarmere faktisk var då eg trilla tur og skulle håndtere gråtande baby i vinterkulda...

  SvarSlet
 5. Super fine.
  Mor kan da ikke andet end blive tilfreds.
  Alle ønsker opfyldt :-)

  SvarSlet
 6. Det var da dejligt, at du kunne göre hende glad. Dejlige pulsvarmere!

  SvarSlet
 7. De ser rigtigt lækre ud, og hele 4 par. Som vejret har været her til aften, kan hun hurtigt få brug for dem......

  SvarSlet