søndag, oktober 05, 2008

Blir hun mon aldrig træt af at strikke sokker?


Til det kan jeg kun svare kort og kontant, NEJ!
At strikke sokker, er for mig det rene terapistrik. Især når det er sådan nogen standard- eller basissokker, kald dem hvad I vil, opskriften ligger inde i hovedet og jeg skal slet ikke tænke det mindste, me like;-))
Trænger jeg til udfordring strikker jeg da bare nogen med noget mønster eller nogen efter en engelsk/amerikansk opskrift.
De her to par sokker er strikket til Rokken, som varmestuestrik. Det ene par er størrelse 37 og det andet er størrelse 42. Garnet der er brugt er Noella strømpegarn. Ikke det bedste strømpegarn jeg har strikket med, men dog acceptabelt.

Min svigerinde har spurgt om jeg vil strikke en hue til Rebecka, da den sidste jeg strikkede er blevet for lille, så det blir nok det næste jeg lige går i gang med. Det er da heldigvis lige til at overskue.

Tak for kommentarerne til mit sidste indlæg. Heldigvis har jeg det allerede meget bedre:-))

8 kommentarer:

 1. strikke sokker er terapi ja ;) Men jeg må ha flerfarget garn når jeg holder på :p Blir så mye mer spennende å strikke da :)

  SvarSlet
 2. Du har da godt nok også været meget forkølet - når du ikke engang har gidet at strikke en maske ;-) (Tænk at det kan være en målestok....!)

  Jamen - jeg synes det er herligt med dine sokker ;-) Jeg ville ønske at jeg kunne få gang i den slags! De ser lækre og varme ud.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige sokker.

  Din terapi er sokker, jeg sætter mig ved symaskinen.
  Og hvis min albue arter sig, strikker jeg også.
  Sådan har vi alle vel alle, et eller andet vi slapper af med :-)
  Og sokker er da absolut ikke det værste man kan lave!

  SvarSlet
 4. Hvad skulle der være i vejen med sokker? :-) Vi har jo brug for nye hele tiden og de er absolut skønne at sidde med. Jeg synes også det er ren terapi :-)

  SvarSlet
 5. Hej Lene (Strikkeheksen)
  Der er ikke noget i vejen med at strikke sokker, men der er utrolig mange der hader sokkestrikning som pesten. Jeg forstår det ikke, men enhver strikker har vel en eller anden form for favoritstrik. Nogen elsker at strikke snoninger, jeg synes det er besværligt med snoninger og sådan kan vi vist blive ved :-))

  SvarSlet
 6. Sokker altid dejlige at få færdige - lige pt. har jeg ikke den store lyst til at strikke sokker, men jeg synes det svinger hvad man har lyst til...
  Men at du ikke har strikke een maske mens du var syg, ja, så har du været meget syg (for du skulle vel stadig løbe rundt i huset og ordne det der ikke ordner sig selv?) *G*
  kh annette

  SvarSlet
 7. Hei, jeg liker også å strikke sokker. Det finnes ikke noe mer avslappende eller bedre hvile for hjernen. Man behøver ikke tenke så mye når man strikker sokker. Tankene kan heller løpe til neste større prosjekt. Sokker er for meg et hvilerom eller en tankestrek om du vil. Bare fortsett med sokkestrikkingen du. Koselig å titte i bloggen din.

  SvarSlet
 8. Sokker kan man ikke få nok af og det er et nemt håndarbejde at have med rundt - jeg er også afhængige af sokkerne :-)

  SvarSlet