søndag, august 31, 2008

Lidt snak om et par huer

Jeg ville ønske jeg kunne fremvise noget rigtig spændende strik, men det kan jeg altså ikke. I må nøjes med et par huer.Huerne er ikke til mig selv. De er strikket til Rokken, hvor jeg er varmestuestrikker. Måske er det dumt at melde sig til sådan noget når nu tiden er knap, men jeg kan nu godt li´ ideen med at hjælpe andre og hvis jeg vil strikke i toget er små projekter lige tilpas. Og ja jeg strikker lystigt videre i toget, hvis ellers pladsen tillader det, så tak for jeres opmuntring til det.
Opskriften jeg har brugt er Owl hat og garnet er Artic fra Grønhøj Garn. Den mørkerøde hue er strikket efter samme opskrift, jeg har bare udeladt uglerne og strikket en længere ribkant.

6 kommentarer:

 1. Dejlige huer til et godt formål!

  Og dejlig nemt at have med i toget og andre steder :-)

  SvarSlet
 2. Fine huer :-)

  Af og til er døgnets 24 timer bare for lidt til alt det vi gerne vil...

  SvarSlet
 3. Det er rart med sådanne små projekter man kan have med sig overalt. Der er jo heller ikke længe til at vi skal finde huerne frem.
  Stine

  SvarSlet
 4. Jamen huer er da dejlig strik og når de nu går til et godt formål :-) Det er dejligt, at du holder ud og strikker "offentligt", det må vi strikkende kvinder gøre noget mere ved :-)

  SvarSlet
 5. Anede ikke man kunne - sikke en skøn ide og nogle skønne huer :-)

  SvarSlet
 6. Hei. :-)
  Så flotte luer du har laget.
  Klem fra Unni. :-)

  SvarSlet