mandag, september 01, 2008

Tyggegummi!!
Jeg hader tyggegummi. Især når en kvinde på min egen alder, måske endda lidt ældre, tygger med åben mund og smasker højlydt på et stykke hubba bubba bubblegum med jordbærsmag(lugt) og laver store ulækre bobler lige ind i hovedet på sine medpassagerer.
Jeg kunne forstå, hvis det var et barn, men en voksen kvinde! Adrr!!!

17 kommentarer:

 1. Det lyder da godt nok også ulækkert.

  Jeg kan nu godt lide tyggegummi, men med lukket mund og uden bobler. :-)

  SvarSlet
 2. Ja du ser nok nogle typer i det tog, det plejer at være vældig interessant at iagttage mennesker sådan et sted ,-))

  SvarSlet
 3. hm, bruger selv meget tyggegummi, men med mentholsmag og med lukket mund og uden bobler. hvor var det dog ulækkert!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Jeg elsker tyggegummi, håber ikke det genere andre.

  SvarSlet
 5. tygger kun tyggegummi i bilen...og når jeg kører alene...tygger nemlig ganske uhæmmet...og det skal andre ikke overvære :-) er derfor ganske enig med dig :-)

  SvarSlet
 6. Ha ha og hun laver bobler og knalder med et :-)

  SvarSlet
 7. Erindring:
  Sofie fra sjette klasse var en dominerende pige, som på ingen måde var blid overfor dem, som stod længere nede på klassehierarkiets trappe. Hun var bobleoman, ufatteligt at hun kunne have så mange stykker i munden. Hun elskede at provokere kolleger og kammerater ved at lave en kæmpestor boble tæt på offerets næse.
  Jeg fik klassen i en vikartime, og så mente hun, at jeg skulle være offer. Jeg parerede med en pegefinger. SPLAT, tøsen for ud af døren hen til en håndvask på toilettet og vaskede sig.
  Hun vendte rasende tilbage. Jeg undskyldte: ”Forstår du Sofie, jeg blev åååh så forfærdelig forskrækket, da jeg så boblen, så jeg beskyttede mig. Det må du sørme undskylde, men jeg havde ikke fantasi til at forestille mig, at det var tyggegummi, for det må vi jo ikke bruge her på skolen!!”
  Klassen jublede. Jeg blev ikke udsat for senere angreb, men i en uges tid var jeg luft for den unge dame Herefter vendte billedet totalt. Når jeg var gårdvagt, kom hun tit og snakkede, ind imellem dybt fortroligt!

  SvarSlet
 8. Tror du ikke du skulle prøve at spørge hende hvor du starter spørgsmålet med .... "jeg undrer mig over at du kan lave så store bobler uden at få tyggegummiet i hele ansigtet, hvordan gør du?" det kræver nok lidt mod, men hun bobler nok ikke lige så meget det næste stykke tid....og alle vil jo vente spændt på hendes svar...Husk det er ikke dig der er noget i vejen med....
  Husk at bruge ordet UNDRE.... det gør nemlig at hun lige skal tænke lidt...(det er måske svært...)
  Men helt utroligt at hun gør det... kh
  Annette

  SvarSlet
 9. Det både lyder og ser ulækkert ud. Kan ind imellem godt lide at tygge lidt tyggegummi, men kun med lukket mund og ikke så længe af gangen;-)

  SvarSlet
 10. Kom til at grine, fordi det er virkelig for ulækkert! Tygger aldrig tyggegummi.

  SvarSlet
 11. Det lyder da som en speciel oplevelse. Mine tænder gør mærkeligt bare jeg kigger på papiret....... Det er så sødt (mine unger er vilde med det)

  SvarSlet
 12. He, he... nemlig - det kræver pli at tygge boblegum - og så er der ærlig talt ikke meget ved det.

  PS tygger aldrig selv - af samme grund. Jeg går næsten i meditation og tygger og tygger med åben mund og tyggegummi flagrende ud og ind. De' ik' noget kønt syn.

  SvarSlet
 13. Harh! Kan lige forestille mig det! Jeg får altid associationer til en ko, der tygger drøv, når jeg ser en, der ikke kan tygge tyggegummi på en diskret måde. Det er ser bare så... doof ud.

  SvarSlet
 14. Hehe, skjønner hva du mener ! Det verste jeg vet er når de som sitter i kassen på butikken gomler tyggis, makan til folkeskikk! :p

  SvarSlet
 15. Charlotte Illum Larsen5. september 2008 kl. 21.23

  Her på Ærø bor der en ældre mand der har fået en dårlig vane med at tygge på sin tunge - med store mundbevægelser som tygger han to pakker hubba bubba... det ser frygteligt ud...

  SvarSlet
 16. Jeg elsker tyggegummi og følte at jeg vist på et tidspunkt var afhængig. Men jeg HADER gnaske lyde. Man behøves ikke tage dets navn ganske bogstaveligt. Altså at tygge det. Man kan godt bare gå og smug hygge lidt med det.

  Så jeg deler dit ubehag på nogle fronter.

  SvarSlet
 17. Jeg må si jeg deler din avsky mot nevnte situasjon..hehe..!!

  SvarSlet