torsdag, maj 22, 2008

Ny top


Toppen her, har været færdig i et stykke tid, men jeg har ikke gidet at sy den sammen og få hæftet ender. I aften har jeg så taget mig sammen. Manden har overarbejde og ungerne er lagt i seng så der var ikke nogen undskyldning for ikke at gå i gang. Den er vistnok for varm lige for tiden, men det blir helt sikkert koldt igen, desværre, så den skal nok komme i brug.
Fakta
Opskrift: Ingelise
Garn: Hit Parade fra Mayflower
Pinde: 3 og 3½
Hot or Not: Tror den er hot. Ihvertfald er det endelig lykkes mig at strikke noget som jeg så også kan være i. Det er muligt Ingelises modeller er ret kedelige, men de fleste opskrifter er også i størrelse størrer end stor, i modsætning til visse andre designere. Ingen nævnt og ingen glemt!


The tee, has been done in a while, but I have not bothered to sew it together. Tonight, I have taken me the time. My husband works overtime and the kids are put to bed so there was no excuse not to do it.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den flot - sikke flot du kan strikke - kan ikke lade være med at se hvor jævnt det er strikket. Den kunne vel også være flot med en langærmet t-shirts under? Jeg syntes også det er svært at finde gode strikkemodeller der bare passer

  SvarSlet
 2. Jeg syndes bestemt ikke den er "en kedelig model"

  SvarSlet
 3. Kjempeflott! Ønskjer deg ei flott helg!

  SvarSlet
 4. Kedelig???? Hvor? Den er dælme da superflot - og rigtig flot strikket.
  Hav en skøn weekend :-)

  KH Gitte B

  SvarSlet
 5. Jeg synes altså heller ikke den er spor kedelig - den er rigtig fin!

  Mange hilsner Vivian

  SvarSlet
 6. Den var slett ikke kjedelig. Det var dessuten en skønn blåfarge. Ha en fin uke. Jeg skal tilbringe helgen i Danmark og gleder meg.

  SvarSlet
 7. Den ser rigtig fin ud, og farven er dejlig blå. Rart at læse, at der er andre, der også har "lidt svært" med monteringen :-)

  SvarSlet