onsdag, maj 14, 2008

Ballband vaskeklude
Jeg har fået en ny dille!! Nemlig hjemmestrikkede vaskeklude.
Manden mener godt nok at jeg nu blir til grin i hele strikkeblog-verdenen og veninden mener, at det er gået noget tilbage for mig. Ha-ha, jeg er da ligeglad, for jeg vil ha vaskeklude, ja jeg vil og mange flere end dem her, så vær forberedt på at der vises flere af slagsen henad vejen. Det er ikke sikkert de alle blir strikket i ballband mønsteret, men det vil vise sig.
Jeg strikker i 8/4 bomuldsgarn og har slået 57 masker op, i stedet for de 45 der står i opskriften, strikker mønsteret 15 gange og hækler en kant udenom og voila, så har jeg en vaskeklud. Super duper dejlig og blød og børnene kan nemt selv vride den, hvad de så ikke så nemt kan med de store tykke frotteklude vi plejer at bruge.

Og så lige en lille hilsen til den eller de myg, der overfaldt mig i nat og sugede mit blod både på ryggen, halsen, benene, armene OG inden i mine hænder, så jeg klør som en vanvittig og næsten ikke kan holde en strikkepind. Selv om det er onsdag så smører jeg mig ikke i velduftende cremer til sengetid i aften. Næh nej, det blir i stinkende afskyelig myggeforskrækkende et eller andet. Så kan de lære det, basta!

12 kommentarer:

 1. til grin bliver du da bestemt ikke, ikke hos mig, der for mange år siden strikkede karklude, det bedste i verden!! :-)

  SvarSlet
 2. Flotte kluter. Jeg er også glad i hjemmestrikkede, men dette mønsteret har jeg ikke prøvd. Sikkert fint sommerstrikketøy - ikke så varmt og tungt.

  SvarSlet
 3. Ja jeg synes altså også, at de er fine.
  Rigtig lækkert med blødt hjemmestrik!

  SvarSlet
 4. Hmmm... så er vi flere der bliver til grin... som Anne har haft, har jeg gang i hjemmestrikkede karklude i øjeblikket....
  Tror gemalen ska' ha' lidt mere fod på 'strikkemoden' ;o)
  Og så er dine vaskeklude forøvrigt superflotte :o)

  SvarSlet
 5. Flotte kluter , fint med heklekant rundt ! Gode å bruke er de også :)

  Josefine (HB)

  SvarSlet
 6. Det var dog en herlig dille du har fået dig. Er sikker på at de er meget bedre end dem man køber.

  Håber myggecremen virker - på myggene ;-)

  SvarSlet
 7. Ha-ha...sidder her og føler mig temmelig dum - sad og overvejede, hvorfor mon du havde sat en lomme midt på, indtil det gik op for mig, det jo bare var en klud i modsatte farver.... ;O)

  KH Tina

  SvarSlet
 8. Du er ikke spor til grin, du inspirer, som altid. Jeg kan da sagtens lade mig friste til at gøre dig kunsten efter, for de er smukke. Her strikkes der stadigvæk kun sokker!

  SvarSlet
 9. De vaskeklude er da rappe, og jeg kan sagtens følge, at tykke klude er vanskelige at vride ordentligt ;-)

  SvarSlet
 10. Strikkede klude minder mig i den grad om min farmor. Tak for lige at bringe mig tilbage til gode minder.

  Øv med myggen. Den sover sikkert stadig rusen ud efter det ædegilde. Den slambert....

  SvarSlet
 11. eisann :) takk for besøket i bloggen :) Så mye fint du har laget siden sist jeg var innom bloggen din ! Mønstret på sokkene du holder på med er aldeles nydelig, og disse klutene du har strikket likte jeg kjempegodt ! Takk for titten og inspirasjonen =) !

  SvarSlet
 12. Å, de ballband klutene er kjempelekre!

  SvarSlet