fredag, marts 28, 2008

Småt er godt..


Efterhånden er det vel ingen hemmelighed, at jeg bedst kan li´at strikke småt, så endnu en lille sag er nu færdig. Faktisk ved jeg ikke lige pt, hvem der skal blive ejer af den, men mon ikke jeg møder nogen på min vej, der skal ha´ en lille.
Svigerinden og yngstebrormand (der blir 32 i dag) skal jo ha´ lille, så måske ender det med at de også får den her. Jeg mangler lige at finde nogen knapper der passer dertil. Har været i knappebeholdningen, men ligemeget hvad for nogen jeg fandt, så var der kun 4 ens og jeg skal altså bruge 5.
Forøvrigt synes jeg der er sådan lidt retro over trøjen. Jeg synes jeg kan mindes lignende trøjer fra billeder af mine mindre søskende som børn, men måske er det bare noget jeg tror.
FAKTABOKS
Opskrift: Seamless yoked baby sweater
Garnforbrug: 115 g mintgrøn Hjerte Bommix
Pinde: Strikket frem og tilbage på rundpind nr 3
Hot or not: Tror den er hotI øvrigt overvejer jeg at melde mig til korsang. I går fik jeg en lille forsmag på hvad det vil sige og lærte at det er vigtigt at trække vejret ordentligt, åbne munden og smile og så er det ellers bare med at synge igennem. Vi var ca 100 der sang akkompagneret af en musiklærer og komponist fra Aalborg, og hold da helt op, hvor lød det godt, hvis jeg selv skal sige det. Selv om der nok ikke var så meget x-factor over det. Jeg tror jeg melder mig til, selv om det vil betyde at jeg fremover ikke har tid til at strikke torsdag aften mellem 19 og 21. Livet består jo også af andet en strik.

7 kommentarer:

 1. Du skal da til kor..... Jeg glæder mig til at jeg en dag kan strikke småt igen :-)

  SvarSlet
 2. söd babytröje! og korsang, det er bare sjovt, god fornöjelse!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Korsang - det er da skønt at synge, befriende og løsner lattermusklerne...og socialt samvær. Du må undvære de to timers strik....
  go weekend.
  Annette

  SvarSlet
 4. Jakken var kjempesøt, og jeg er enig i at den er litt gammeldags. Koselig med babytøy som vekker minner! Og så er det jo en flott gave å få.

  Ønsker deg en riktig god helg!

  SvarSlet
 5. Nej, en yndig lille babysag.
  Jeg tror, det simpelthen er en naturlov, at der ALTID er en knap for lidt i gemmerne !!
  ´
  KH Tina

  SvarSlet
 6. Kjempesøt jakke. Heldige de som får den. Kos deg med korsang. Det er deilig å gjøre noe annet også. Selv spiller jeg klarinett i et lite korps to timer i uken - og nyter det.

  SvarSlet
 7. Sadly, I can't read your post, but the sweater is very cute!

  SvarSlet