onsdag, marts 12, 2008

De grimmeste sokker......jeg nogensinde har lavet. Det er det samme garn der er brugt til begge par, men det ene par, som jeg har vist før, er strikket på p2½ med 56 masker og det andet er strikket på p 3 med 52 masker. Det har gjort en kæmpe forskel, men der er ingen af dem, som jeg bryder mig om. Man kan ikke være heldig hver gang.
Ellers er det ikke meget jeg får strikket lige for tiden. Konfirmationsforberedelserne fylder en del lige nu, og dankortet, ja det er lagt på køl. Det har godt nok været glødende i den sidste tid, men nu er jeg næsten færdig. Vi mangler sko til konfirmanden og tøj til de mindste. De skal "bare" have noget almindeligt tøj, som de kan bruge i skole/børnehave bagefter, så det er ikke den helt store udgift.
Næste punkt på dagsordenen er at jeg skal have lavet sangskjulere. Ideerne har jeg, det er bare med at få dem ført ud i livet.

7 kommentarer:

 1. Ha-ha....jeg har det også meget svært med lige den variant af COOPs strømpegarn...men det er jo heldigvis varme nok og nærmest uopslidelige.

  KH Tina

  SvarSlet
 2. Jeg syntes at sokkerne er okay, men jeg elsker også det skæve :-)

  SvarSlet
 3. Så lenge de varmer så er de vel supre?? Ha en strålende dag og kos dg masse med konfirmasjons forberedelsene =)

  SvarSlet
 4. Det var dog utroligt, så stor en forskel bare fordi der er lidt flere masker.
  Held og lykke med sangskjulerne til konfirmationen.

  SvarSlet
 5. Kan kun give dig ret, det er ikke de smukkeste strømper i verden, men mon ikke de varmer li´godt af den grund. Utroligt så forskellige de er blevet!

  Krista.

  SvarSlet
 6. Jeg syntes de er seje og de er garanteret fantastiske at have på. Havde jeg kreeret sådan nogle, havde jeg vist dem til hele østjylland i ren jubel rus...! Men nu er de jo strikket af en garvet som dig. Men for uvidende som mig er de altså stadig seje :-)

  SvarSlet
 7. Synes sokkenen til høyre på bildet ble finest. De er godt brukende begge parenen. Fint att du viste fra forskjellen. Niko

  SvarSlet