fredag, marts 07, 2008

Et nyt projekt


Noget nyt skal der til. Jeg har ellers nok i gang lige for tiden, men jeg fik pludselig lyst til noget helt nyt. I kender måske fornemmelsen;-))
Jeg har jo en hel del rester af strømpegarn der ligger, både store og små rester og planen har egentlig længe været at de skulle blive til et tæppe af en slags, jeg har bare ikke rigtig lige vidst hvordan og hvorledes, men så var det jo at jeg så Strikke-tantens flotte tæppe, lavet af strømpegarnsrester. Jeg kan ligeså godt indrømme det, jeg synes det er fabelagtig smukt, og hvis jeg bare kan lave noget der ligner en lille smule, så vil jeg være tilfreds.
Selvom jeg har mange rester, der ligger, så skal der dog strikkes nogen flere sokker, for at jeg har rester nok, så det bliver et langtidsprojekt, men Rom blev jo heller ikke bygget på en dag.

Mit mangefarvede sjal er færdigt og jeg ved nu ikke rigtig om det lige er mig med så spraglet en beklædningsgenstand. Jeg fortryder godt nok at jeg ikke lavede det ensfarvet. Ja, måske trævler jeg det op og strikker sokker af det i stedet, det er jo så moderne med genbrug;-)

4 kommentarer:

 1. Så deilige farger du hadde blandet da =) Gjenbruk er jo så flott,ihvertfall når det blir heklet ;) Ha en flott helg!!

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at følge dit project. Jeg bruger mine sokkerester+ til et tæppe i dominostrik - det vokser stille og roligt frem.

  SvarSlet
 3. De der firkanter har jeg også som et projekt i fremtiden og drøn smart at bruge strømperesterne på det :-)

  SvarSlet
 4. Det blir nok et flott teppe. Man kan ikke ha det travelt når man lager så store ting. Flotte farger. Rundstykkene så gode ut, og de må nok prøves, kanskje i påsken. Ønsker deg en god påske.

  SvarSlet