torsdag, januar 10, 2008

Hvad jeg er i gang med/My progress


Der sker ikke meget på min blog lige for tiden og jeg har ikke en eneste lille ting at vise frem:-(
Siden jeg ikke har noget færdigt strik at vise jer, må I nøjes med at se hvad jeg er i gang med. Det er Plissé af Hanne Falkenberg, den norske trøje til yngstesønnen og Anastasia sokker til min mor, som jeg strikker ovenfra og ned i stedet for fra tåen og op.

Not much is happening on my blog and I have absolutely nothing to show you:-(
Since I don´t have any finished knitting to show you, I´ll just show you what I have in progress. It´s Plissé from Hanne Falkenberg, a norwegian sweater for my youngest son and Anastasia socks for my mother, which I´m knitting top-down instead of toe-up.

6 kommentarer:

  1. Det er da også mange ting at have gang i. Jeg selv er kun i gang med sokker og et bølgetæppe - og det er første gang jeg har 2 projekter på samme tid.

    SvarSlet
  2. Med så store prosjekter, så er det ikke samtidig lett å holde bloggen oppdatert. Men, så kommer det jo noe lekkert ut av det, da :-) Gleder meg til å se prosjektene ferdig.
    Ha en god helg!

    SvarSlet
  3. Å, det blir nok flotte ting når du blir ferdig. Den norske trøyen ser veldig kjent ut...
    Sokkene dine som du hadde fotografert i snøen var veldig fine, likte så godt det garnet! God helg.

    SvarSlet
  4. Er innom for å ønske deg et riktig godt nytt år! Ser at du har flere ting på pinnene. Gleder meg til å se det ferdig!!

    SvarSlet
  5. Uha, må man kun vise FÆRDIGE ting frem på bloggen, så er der vist ikke meget håb for mig, jeg må nok hellere lukke ned for min...smiler..!! Jeg synes, det er nogle spædende ting, du er ved at strikke - keep up the good work! Jeg glæder mig til at se de færdige resultater, men synes da processen er lige så hyggelig at følge!

    SvarSlet
  6. Du har da gang i rigtig mange ting ;-) Rart at have lidt forskelligt at hygge med. Det kan jeg også godt lide, selv om jeg engang imellem kan blive lidt "stresset" af mange ufærdige ting. Glæder mig til at følge processen for alle dine projekter. God søndag.

    SvarSlet