onsdag, januar 16, 2008

I tror det er løgn...
...men lige nu sidder jeg og nørkler med at lave kort. Indbydelseskort til sønnens konfirmation. Det er ellers ikke noget jeg plejer at gøre i, men jeg synes jo gerne jeg ville gøre lidt ud af kortene i stedet for bare at købe dem. Jeg ved godt at nogen af jer laver nogen top proffesionelle kort, men det er mine slet ikke. Det skulle bare være noget nemt og det fandt jeg inspiration til i bogen "Servietter til fest og pynt" af Svend Ahnstrøm. Det er simpelthen servietter limet på karton. På den brede blå stribe foroven har jeg planer om at der skal sættes en stickers (tror jeg det hedder) på, hvor der står indbydelse. Hvis ellers jeg blir tilfreds med resultatet, har jeg planer om at lave bordkort der matcher og så må det også være nok med det klisteri;-)


Jeg vil sørme også lige sige tusind tak for alle de søde kommentarer til den norske trøje. Det er helt overvældende og jeg føler altså ikke at jeg har fortjent så meget ros
Til Annette: Nej det var ikke så svært som jeg troede.
Til Vivian: Desværre ingen foto med model indeni. Sønnen lider lige i øjeblikket af kamerafobi og vil overhovedet ikke fotograferes:-(
Torunn har givet mig en award og tusind tak til dig. Det er meningen jeg skal gi´ den videre til 10 andre. Det vender jeg lige tilbage til i et senere indlæg. Jeg synes det er svært at vælge og ville egentlig gerne gi´ den til jer allesammen. I er jo alle med til at gøre min dag bedre.
4 kommentarer:

 1. Det er sjovt, at klippe/klistre- ikke!
  Jeg/ vi lavede også indbydelser, bordkort og blomster selv, til alle 3`s konfirmationer og det er sjovt og ikke mindst personligt!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også at klippe og klistre og får nogen gange lov til at hjælpe når der skal være fest i familien. Du vil helt sikkert få ros for dine kort, jeg kan ikke forestille mig andet end at de bliver smukke!!!

  Kh Karen S

  SvarSlet
 3. Pas du nu bare på, du ikke bliver bidt af alt det klipperi ;-) Hos os kan hverken børnene eller jeg tåle at se en saks, førend det kribler for at klippe....

  Din norske trøje er godt nok super flot og i mine øjne så absolut ikke et begynderprojekt!!!

  SvarSlet
 4. Det ser da fint ud. Vi lavede også indbydelser, takkekort mv. selv til Sofies konfirmation sidste år. Det giver et dejligt personligt præg over det hele.
  Men det kan være vanedannende med det kortmageri :-)))).
  Her har vi ihvertfald haft mange gode timer med det.
  KH Gitte B

  SvarSlet