torsdag, oktober 18, 2007

Vi blev lokket.


Stena lokkede med billige færgebilletter, så vi smuttede lige på en éndags tur til Gøteborg og omegn.


Vejret var heldigvis rigtig godt i Sverige og vi fik taget en masse flotte billeder.


Indkøb blev det osse til. Ingen Sverigestur uden blåbærsuppe. Denne gang havde vi osse æblesuppe og blåbærsyltetøj med hjem. Og nyt tøj til ældstesønnen. Han var den eneste jeg ikke havde ekstra tøj med til, det skulle ligesom ikke være nødvendigt til en 14 årig, men en af de små havde altså held til at få klistret en ordentlig klat tyggegummi på ryggen af ham. Så i et supermarked i Trollhættan fandt vi en ny trøje til en rimelig pris. Det var jo alt for varmt at gå med vinterjakken på ombord på færgen så han var ligesom nødt til at skulle ha en ny.


Strikketøjet var osse med på turen. Det skulle være noget nemt, så det blev til automatstrik, nemlig lige ud af landevejen sokker, som jeg strikker i garnet jeg har vundet hos Irene.

11 kommentarer:

 1. fine sokker, og blaabaersuppe? det har jeg aldri proevd...vi pleier aa ha svipptur til danmark (hirtshals) og vi har alltid"flaggermusvinger" med oss hjem:) og roede poelser maa man jo ha;)

  fin blogg du har iallefall! kommer nok innom senere en gang!

  SvarSlet
 2. Jättefina sockar.
  Vad mysig med en tur med båt.

  Ser att du stickar med trästrumpstickor, hur är dessa att jobba med? Har undrat men inte vågat pröva.

  SvarSlet
 3. Hej Sussry
  Det er helt almindelige bambuspinde jeg bruger og jeg synes de er rigtig skønne at bruge. Jeg ville nødigt undvære dem. Jeg synes du skal prøve.

  SvarSlet
 4. Dejlig med en sådan tur --- og det med ekstra tøj....er man afsted uden, har man altid brug for det! det er jo næsten Murphys Lov... Så hos os er der altid ekstra med i bilen - til alle....når vi er på længere ture..
  Håber I nyder ferien.
  kh
  Annette

  SvarSlet
 5. Hej Annette
  Næste gang vi tar på tur er der helt sikkert osse ekstra tøj med til alle. Det var da osse dumt at ta afsted uden, men hold da op hvor er det mange år siden at lige netop han har haft brug for det. Så lærte vi osse noget den dag;-)

  SvarSlet
 6. Sidder jo her og bliver totalt misundelig....her i huset elsker vi Sverige og Trollhattan er jo en rigtig dejlig by, hvor bla sluserne er facinerende!
  Krista

  SvarSlet
 7. Hej. Bare det var mig der lige kunne "smutte" en tur til Sverige. Misundelse er en grim ting , så hastigt videre til noget andet. Fine sokker du laver, og flot garn !
  Mvh.
  Mariann

  SvarSlet
 8. Hej Jane.
  Det lød, som en rigtig hyggelig tur med et fint udbytte...;-) .. sokker og suppe. Dejlige billeder.
  God weekend og mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 9. Ja, nu får vi ens sokker, jeg har hele 2 par i det garn....

  SvarSlet
 10. Dejlig tur og smukke billeder. Misundelig? Nææææ - som andre siger, så er det jo ikke pænt, men måske bare en lille smule :-)
  Også meget smuk sok, det er virkelig flot garn.

  SvarSlet
 11. Kanskje jeg også skal prøve å kjøpe blåbær suppe neste gang vi er i Gøteborg?? ble litt fristet her..hehe..!! Takk for tipset,og ha en fortsatt fin uke!!

  SvarSlet