tirsdag, oktober 23, 2007

Ugens madplan

Jeg ved ikke om I har set at jeg har lagt ugens madplan ud i sidebaren til højre.
Den er bare lagt der som en slags inspiration, da det nogen gange kan være svært at finde på hvad man skal ha til aftensmad. Det er ikke sikkert at vi følger den 100%, men nogen af opskrifterne skal ihvertfald afprøves. På Kostplanen er der hver uge en standard madplan, men hvis man opretter sig som bruger, får man hver uge en madplan tilpasset præcis sin egen familie, alt efter hvad man kan li og efter hvor mange penge man vil bruge på mad. Jeg har oprettet mig, mest fordi jeg synes det kunne være sjovt, men på længere sigt tror jeg da det er meget tidsbesparende at man har en madplan. Det blir nemmere at handle ind og jeg tror osse man nemmere husker at tage noget op af fryseren, hvis man bare lige skal se på listen, hvad det er man skal bruge. God fornøjelse, hvis I skulle få lyst.

6 kommentarer:

 1. god idé, Jane! för i tiden var jeg rigtig god til den slags (læs, mens jeg gik hjemme). et tips der både sparer arbejde og penge; torsdag eller fredag aften tager jeg fri fra madlavning og lægger ud på bordet alle rester og andet der skal "ud" fra köleskabet, og laver et tag-selv-bord af det. som regel er der mere end nok af al slags ét og andet.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Det er helt klart nemmere med en madplan. Jeg har i perioder lavet madplan til familien, hvor jeg satte mig ned med bøger og opskrifter omkring mig og så blev der lavet madplan. Ofte til 5-6 uger ad gange. Det fungerede perfekt. Jeg behøvede ikke at skulle være opfindsom på dage, hvor jeg absolut ikke var det. Et blik på madplanen viste mig, hvad der skulle ske. Indkøb blev også nemmere. I længere tid har jeg puslet med tanken om det igen - selv om vi nu kun er to hjemme til hverdag. Det vil lette på travle dag. God fornøjelse med det.

  SvarSlet
 3. Sikke en smaddergod idé! Er hermed snuppet, tak for det!
  Kh. Tineke

  SvarSlet
 4. For mange år siden havde jeg en lille bog hvori jeg skrev ugens madplan i - og købte ind derefter samt tilpassede hvis vi skulle have gæster. Det fungerede rigtig fint i meget lang tid, men så kom jeg fra det....det kunne være at bogen, som jeg stadig har skal frem igen...Det sparer tid og så bliver der ikke købt ind af varer som ikke bliver brugt. Og så kan madlavningen bedre planlægges, når der nu er aktiviteter på programmet hver uge...
  Super ide til inspiration med din madplan...
  kh
  Annette

  SvarSlet
 5. så mye fint du lager, likte den baby trøyen/jakken veldig godt! Ha en flott og kreativ uke!

  SvarSlet
 6. Ja, det er en lettelse med sådan en madplan. For ca ½ år siden var vi også supergode til det med planlægningen, men (som flere siger) tjaaaa...vi er kommet fra det. Arla.dk har faktisk også en meget god ugeplan incl. indkøbsliste, som man kan få tilsendt på mail.
  Marlene

  SvarSlet