lørdag, oktober 27, 2007

Den første Firestarter


Den første Firestarter sok er færdig. Da jeg var startet på den blev jeg pludselig frygtelig utilfreds med garnet jeg har brugt, men nu hvor den er færdig er jeg egentlig ganske godt tilfreds. Jeg har tilmeldt mig en Firestarter-KAL og hold da op noget smukt garn nogen af dem bruger. Wollmeise hedder det, og jeg tror seriøst at det er noget af det flotteste strømpegarn jeg har set. Jeg tror ikke man kan købe det her i Danmark (ret mig hvis det er forkert)og det er nok godt det samme, for det ville mit dankort ikke bryde sig om! Men ved siden af det garn så blegner mit billige Aldi strømpegarn og derfor tror jeg at utilfredsheden meldte sig.
Sokken er egentlig osse en anelse for stor til mig, men heldigvis ikke mere end at jeg sagtens kan bruge den, men det næste par vil jeg prøve at strikke lidt mindre. Ja nu skal jeg jo selvfølgelig lige ha gjort det her par færdig inden jeg begynder at drømme om flere Firestarter sokker.

8 kommentarer:

 1. De sokkene er bare helt utrolige flotte. Var de vanskelige og oversette. Ha en fin kreativ uke.

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet god fed farve.. måske hjælper en tur i vaskedyret på str. !!

  SvarSlet
 3. Åhr ja, jeg sidder her og nørkler med en ganske almindelig sokketing og så flasher du sådan én proffsok!
  De er dælme flotte og sikke detaljer.

  SvarSlet
 4. Synes fargen passer fint til navnet i hvert fall, varm fin rødoransje:-D

  Og flotte sokker det er det!

  SvarSlet
 5. Får hålla med alla som tycker färgen är bra. Sockan ser skön ut.

  Förresten, tack för att du uppmuntade mig att prova trästickor (på ett tidigare inläggs kommentarsida). Gillar dem skarpt.
  Ha det bra!

  SvarSlet
 6. Fantastisk smukke sokker!

  Har fundet opskriften på siden du linker til, men ak, det dersens engelsk er ikke lige min stærke side hvad angår strikkeopskrifter. Mon du kender et sted, hvor man kan få oversat engelske opskrifter, eller måske selv kunne overtales til at smide en sådan her på siden (selvom jeg kan se, at det kan blive ganske omfattende)

  Tak for læsningen, og en hyggelig blog

  SvarSlet
 7. Pernille kan du ikke lige sende mig en mail? Adressen er på bloggen.
  Kh Jane

  SvarSlet
 8. Firestarter-sokkene er bare helt lekre! Jeg synes garnet du har valgt passet bra til både mønsteret og navnet på sokkene!

  SvarSlet