torsdag, januar 01, 2015

Spontane oplevelser

Håber I alle er kommet godt ind i det nye år uden uheld og skader.

Her foregik nytårsaften stille og roligt sammen med børnene.

De to mindste havde en smule fyrværkeri og heksehyl......bestemt ikke med min gode vilje, men det hører sig til at drenge skal ha´ den slags......fik jeg besked på :-)

Jeg skal på job lige om lidt og glæder mig til hverdagen begynder igen. Det er selvfølgelig slet ikke dårligt at holde fri og have ferie, men hverdagen er nu heller ikke at kimse ad og jeg er sådan skruet sammen, at jeg bedst kan li´ tingene er som de plejer :-D

Udenfor er vejret gråt og trist og det regner, så det er ikke til at forstå at for blot 2 dage siden tog jeg billederne i ser her på en helt spontan tur til Tversted. En af mandens tidligere kollegaer ringede for at ønske godt nytår og pludselig var der aftalt et møde. Vi pakkede en kurv med kaffe og kanelsnegle og selvom det var koldt, så var det noget af det hyggeligste kaffe jeg har fået længe. Den slags kan jeg leve længe på :-)

Nytårsfortsæt har jeg som sådan ikke, men jeg har nogen mål for 2015....ligesom jeg havde for 2014.
Et af målene er at jeg vil forsøge at fokusere mere på de små glæder og oplevelser. Forsøge at bruge mindre tid på FB og mere tid på bloggen.....spændende om det lykkes, da jeg jo er ret glad for FB.
Et yderligere vægttab på 6 - 8 kg er også ønskeligt og så er der jo lige det med det ½ marathon der også gerne skal falde i hak.

Til foråret ser vi frem til Andreas´ konfirmation, så der bliver nok at se til i årets første halvdel ihvertfald, men det er alt sammen noget vi glæder os til :-)7 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig også. Det er gode ting der venter. Håber du skriver mere på bloggen i 15. Er ikke selv på fb.

  SvarSlet
 2. Tak Pia :-) Jeg er næsten sikker på jeg bliver en del mere aktiv på bloggen i år end jeg plejer at være. Har ihvertfald en forestilling om at her skal skrives meget mere og ikke bare om strik, men også om hverdagslivet på godt og ondt :-) Tak fordi du læser med og kommenterer :-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår! og fine billeder. Hvor lyder det som en god ide med kaffekurv i det fri, selv om det er koldt. Ind i mellem er sådanne spontane ting ret gode :-) Glæder mig til at læse med i 2015 også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så hyggeligt derude i skoven....også fordi det var sammen med skønne mennesker som vi ikke ser så tit længere :-)

   Slet
 4. Godt nytår!

  Sikke en dejlig blog du har og så kreativ du er. Jeg kan godt forstå, at du vil bruge mere tid på bloggen :-)
  Min mor og bedsteforældre er fra en gård i Bindslev, så vi har også været meget i Sindal :-)

  Jeg har lagt en håndarbejds giveaway op på min blog, du er velkommen til at se og deltage :-)
  2015 gode hilsner til dig fra maria

  SvarSlet