torsdag, oktober 09, 2014

Efterår


Efterårs arbejdet i haven er begyndt. Her er det Gladiolus knolde/løg der er blevet taget op. Hver årstid har sin charme og jeg synes efteråret er smukt med sine gyldne farver, men haven er nu noget trist på den her tid.Trist ligesom mig.....men livet er ikke altid en dans på roser. Der er op- og nedture og jeg er midt i en nedtur og det er en proces som jeg allerede har lært meget af. Jeg har fundet ud af at sådan her vil jeg godt nok ikke gå rundt og ha´ det, så nu skal jeg  tilbage på sporet og ha´ fundet livsglæden frem igen!
Jeg løb 12 km i morges og på sådan en lang løbetur tænker man ualmindeligt mange tænker.......også andre tanker end "fuck hvorfor gør jeg det her" og jeg er kommet frem til at jeg skal tilbage til det spor hvor jeg hører hjemme og så må jeg acceptere det der skete. Jeg er ikke 100% klar til at acceptere endnu, men det er tæt på......dag for dag bliver det bedre.

I stedet for at gruble, så vil jeg koncentrere mig om min løbetræning. Jeg har tilmeldt mig Aarhus City Halvmarathon og jeg glæder mig SÅ meget til at mærke suset når jeg løber over målstregen. Og selvom jeg ikke er verdens hurtigste løber og sikkert bliver nummer chok, så vil det være den største sejr nogensinde for mig bare at deltage og gennemføre.

Da 2014 startede var målet egentlig "kun" at kunne løbe Soldal Løb 7 km og mit mål for antal km for hele året var 700 km. Jeg havde overhovedet ingen ambitioner om andet end det, men det har da heldigvis ændret sig. De 700 km er næsten nået og pt er jeg på 684 km i år, hvoraf langt de fleste er løbet fra Juni og til nu. Mine fine løbesko som jeg købte sidste år i December er ganske tæt på en udskiftning :-)

Gad vide om HOLD MASKEN er ved at blive til en løbeblog???? Nej det bliver den ikke, men løb fylder rigtig meget i  mit hoved lige pt og hvad hovedet er fyldt af, flyder munden over med :-) Og den kan vel være begge dele......måske med et navneskifte BEHOLD BARE SKOENE PÅ IMENS DER STRIKKES......eller noget :-)Så jeg må hellere få lidt strik på bloggen også ;-)
Efteråret er jo heldigvis også tiden hvor der skal sokker på fusserne, så derfor er jeg gået i gang med årets sokkeproduktion......og som sædvanlig så hælder jeg mest til de helt almindelige sokker, som jeg efterhånden kan strikke i søvne, eller ihvertfald uden at skulle bruge ret meget hjernekapacitet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar