mandag, april 21, 2014

Påske-fri

Jeg har haft rigtig mange fridage i påsken i år, det kan man ellers ikke regne med i mit fag, så det er bare med at nyde når det sker :-)

Jeg har selvfølgelig brugt en hel del tid på at studere, men der er heldigvis også blevet tid til lidt andet.

I går var mine forældre her til spisning og ligesom risalamande er tradition til jul, så er citronfromage tradition til påske......jeg fik dog ikke taget et billede af den efter den var pyntet med flødeskumsdutter og revet chokolade, men flot så det ud og det smagte godt :-) Til kaffen var der citronkage og hindbærsnitter.
Jeg har også fået strikket lidt. Jeg er her i gang med det kongelige svøb til min niece, der efter planen skal føde sidst i juli. Jeg er klar til at gå i gang med yderborten nu og det er vel egentlig det største arbejde på svøbet, så det varer nok lidt endnu inden jeg kan vise et færdigt svøb frem.


Jeg har også været ude og løbe i påsken, men de sidste 2 gange jeg har løbet har det gjort vanvittigt ondt i mit knæ, så jeg tror der er en slimsæk der driller, så jeg forsøger at holde løbe-pause i et par uger og håber så jeg kan genoptage det. Jeg er faktisk blevet ret så glad for at løbe, så vil være noget ked af at skulle holde op med det, men nu skal man jo heller ikke tro det værste, så jeg ser lige tiden an et par uger og forsøger så igen.

3 kommentarer:

 1. Hold da op hvor ser de kager lækre ud! Super smukt svøb. God bedring med knæet!

  SvarSlet
 2. Det er bare skønt med så mange fridage i træk. Jeg skal lige arbejde 4 dage i denne uge og så er der ferie i 8 dage. Svøbet er bare så flot.

  SvarSlet
 3. Hindbaersnitter, slurp det maa jeg altsaa laere at lave.
  God bedring med knaeet. Jeg krydser for at det heler hurtigt.

  SvarSlet