mandag, april 14, 2014

Uddannelse

Forårs bebudere i haven


Tusind tak for alle de dejlige kommentarer til sidste indlæg :-) Jeg har læst dem allesammen flere gange, men har ikke fået svaret på dem.......det er jeg ked af, men forklaring følger.

Jeg har nemlig haft travlt med at tilmelde mig og gøre klar til en ny uddannelse!

I dag er det præcist 1 år siden jeg begyndte på projekt livsstilændring og præcis på årsdagen i dag, begyndte jeg på kostvejlederuddannelsen.

Jeg har været så spændt og kunne næsten ikke sove i nat og så snart jeg stod ud af sengen i  morges blev min computer tændt......uddannelsen foregår nemlig via e-learning fra AT WORK skolen på Frederiksberg.
Koden til at komme ind til undervisningsmaterialet var kommet i morges og jeg har brugt en del timer i dag på at sætte mig ind i tingene. Vil nok indrømme, at det ser lidt uoverskueligt ud pt. men jeg er ikke bekymret......endnu.....er sikker på at det ser meget nemmere ud allerede om få dage :-)

11 kommentarer:

 1. STORT tillykke.

  knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende. Håber vi får lov at høre mere om det. Held og lykke

  SvarSlet
 3. Det lyder bare så spændende og jeg er helt sikker på at du nok skal får styr på det hele. Hvis du har brug for en forsøgskanin så siger du bare til.

  SvarSlet
 4. Det er virkeligt flot - og jeg er sikker på at du er rigtig god garant for at være kostvejleder...og du skal nok klare udfordringerne der er her i starten...
  pøj pøj...

  SvarSlet
 5. Det hørtes utrolig spennende ut!
  Masse lykke til og ha en herlig påske ;)

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Jamen joesses, det er det man kan kalde en omvaeltning. Tillykke med det, hvor er det godt gaaet.

  SvarSlet