fredag, juni 28, 2013

Strømpestrik og delmål 1

Fars sokker 001

Fars sokker 003

De to sidste par strømper til min far er færdige…..det var måske også på tide, da de er hans fødselsdagsgave fra november 2012 ;-) men det er jo altid skønt at ha´ noget til gode!

De grønne/blå/røde er strikket i Hot Socks New York farve 87

De brune/grå er strikket i Hot Socks New York farve 82

Begge garner er i sin tid købt hos Markno, men jeg tror ikke de kan købes der mere.

 

Mit første delmål i min livsstilændring er for længst nået. Jeg havde som delmål 1 at tabe mig 12 kg inden den 6. juli og til dags dato har jeg tabt mig 13,3 kg så jeg er ovenud tilfreds og lykkelig.

Det var vigtigt for mig med et hurtigt vægttab i begyndelsen, for jeg kender mig selv godt nok til, at hvis det ikke går rimeligt stærk så mister jeg motivationen. Derfor satte jeg mit daglige kalorieindtag på 1200 og det har jeg stort set overholdt hver dag. Der har selvfølgelig været enkelte dage, hvor det ikke har kunnet ladet sig gøre, men det skal der også være plads til.

Jeg er på madlog og logger alt hvad jeg spiser og det er altså virkelig en øjenåbner for hvor meget man egentlig indtager hver dag.

Jeg er ikke på nogen fancy kur, hvor jeg kun må spise én slags mad eller stenalder/paleo og andre af den slags kure.

Ej heller undgår jeg ris, pasta og kartofler, men spiser det i moderate mængder. Hvidt brødt spiser jeg så til gengæld overhovedet ikke. Grøntsager og fuldkornsbrød spiser jeg en masse af og hvis man vælger de rette fødevare kan man faktisk spise en hel del mad for 1200 kalorier.

Det er næsten ligesom at gå i banken og hæve 1200 kr hver dag og så skal man få dem til at række, indtil næste dag hvor man må hæve 1200 igen ;-) Der går sport i det!

Til gengæld behøver det ikke at gå helt så stærkt med mit videre vægttab, nu har jeg bevist for mig selv at jeg både kan og vil det her, så jeg har sat kalorietallet op til 1400, men der er jo ingen der siger jeg SKAL spise 1400 kalorier om dagen, så jeg stræber stadig efter at det skal være mindre, til gengæld bliver det så nemmere at “spare” kalorier op til en god middag eller et enkelt glas rødvin til maden i weekenden.

Delmål 2 er – 22 kg ialt inden den 1. oktober…..der er jo læææænge til :-)

7 kommentarer:

 1. For h*****e Jane hvor er det flot,godt gået, stort tillykke;)
  STORT skulderklap til dig.
  Hatten af og alt det andet. Jeg er også igan med madlog,så kom der ferie og jeg er ikke ordentlig i gang igen,men det kommer;)
  Strømperne for øvrigt er rigtig fine ;););)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Dine strømper er jo som altid rigtig flotte. Og jeg er sikker på at din far er glad for dem selvom de er lidt forsinket; måske kræver han bare et ekstra par i rente... ;)

  Jeg beundrer dig godt nok for dit vægttab og din motivation. Jeg har også været på Madlog, og den er virkelig god. P.t. forsøger jeg mig med bare at undgå kulhydrater og spise mere protein og grønt, men jeg synes skisme det er hårdt ;)
  Jeg er sikker på du nok skal nå dit mål, med den entusiasme du lægger for dagen ;)

  Go' weekend til jer ;)
  Kh Britta

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit første delmål og det er bare så sejt gået. Jeg håber at du kan holde motivationen oppe. Men det lyder det til. Den skal du nemlig bruge fremover, når målet skal holdes.

  Dine strømper er som altid meget flotte

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det flotte delmål :-). Hvor er det bare stærkt gået :-).
  God sommer og god vind fremover med delmål 2.
  Jeg må vist kikke lidt mere på min Madlog. Jeg er ikke kommet ordentligt i gang, men skal i gang.

  SvarSlet
 5. Så heldig din far er som får så varme gode sokker.
  Gratulerer med flott resultat når det gjelder delmålet ditt.

  SvarSlet
 6. Hvor er det dog flot at du har tabt så mange kilo og det lyder som en god metode du har fundet. Der er jo også et gammelt ord der siger, at man skal spise mindre end man forbruger. Det er i virkeligheden simpelt, selv om det ofte bliver gjort meget indviklet, når man læser om de forskellige holdninger og metoder.
  Sokkerne ser dejlige ud.

  SvarSlet
 7. Hejsa. Tillykke med vægttabet, det er super flot. Jeg har været og er igen på Madlog, som for mig at se, er det der skal til hvis man vil tabe sig. Ingen løftede pegefingre, men en fantastik øjenåbner for hvad det forskellige "koster".
  Fortsat held og lykke med vægttabet.
  Hilsen
  Margit B

  SvarSlet