torsdag, november 01, 2012

Pulsvanter x 3 og lidt sniksnak

Oktober måned var væk inden jeg fik set mig om! Jeg har været på efteruddannelse og har derfor siddet på skolebænken 37 timer om ugen…..så er det man pludselig finder ud af hvor forkælet man er, når man normalt arbejder 28 timer.

Min mor blev udskrevet fra sygehuset i fredags, efter knapt 2 mdr. som indlagt. Dog skal hun afsted igen til undersøgelse her i november, så de kan finde ud af hvad det de troede var lungebetændelse og som de har givet pencillin for i 2 mdr er. Vi har jo nok vores bange anelser, men nu må vi se hvad de finder frem til.

Oktober blev også måneden hvor manden blev fyret fra sit job p. gr. af sygdom. Ja han er stadig sygemeldt på grund af den diskusprolaps han blev hårdt ramt af i juni. Det har været en hård omgang for ham, ja for hele familien faktisk og nu går vi så en usikker fremtid i møde, nu hvor han heller ikke har noget job at vende tilbage til.

Nå, ikke mere ynk herfra, det hjælper jo ikke noget og vi må prøve at få det bedste ud af situationen, så nu til noget helt andet……nemlig strik

puls 003

Jeg har strikket pulsvanter til 3 af mine kollegaer. Farverne matcher vores hjemmepleje-jakker.

Opskriften jeg har brugt er den samme som jeg brugte til mine orange pulsvanter, nemlig Purlbee´s Long striped hand warmers.

Pulsvanterne er strikket i Bumbo strømpegarn på pinde nr 2½.

Jeg har fået endnu en bestilling på et par stribede knæstrømper i samme farver som de sidste jeg strikkede, så dem må jeg hellere snart gå i gang med. Jeg tror dog de skal være en lille smule kortere, så måske kan jeg “spare” en enkelt stribe på hver strømpe.

7 kommentarer:

 1. Lær dog de kollegaer at strikke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne jeg jo, men jeg har ikke noget imod at strikke til dem :-)

   Slet
 2. Ja man føler sig priviligeret når man ikke har så mange arbejdstimer. Men hvis kursets udbytte er stort så overgår det jo tiden.
  Kedeligt for manden med jobbet - men der skal nok vise sig noget tiæ ham - eller måske nye jobmuligheder for fremtiden...
  Langvarig sygdom er aldrigt rart ....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et super godt kursus og en rigtig god underviser der forstod at gøre det spændende, men det er nu alligevel rart at komme tilbage i den daglige rytme.

   Slet
 3. Jeg ville også, som Taxastrikkeren siger, lære de kolleger at strikke :-) Men hvor er det nogle fine pulsvanter du har lavet til dem - det er nu sejt at du har energi til det!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Som sagt har jeg ikke noget imod at strikke til mine kollegaer......jeg kan ligefrem li´ det ;-))

   Slet
 4. Hvorfor har jeg ikke en kollega som dig.


  Kh

  Ulla

  SvarSlet