tirsdag, november 06, 2012

AV


Tandpine
Siden lørdag har jeg været voldsomt plaget af tandpine. Så voldsomt at en cocktail af 600 mg ibumetin + 1000 mg pinex kun kunne tage smerterne i et par timer. Det har virkelig været et smertehelvede! I går ringede jeg til min tandlæge…..han var syg, men fik en tid til i dag kl 9. I morges ringede telefonen, han var stadig syg. Puha så var gode råd dyre for i løbet af natten har jeg udviklet en kæmpe tandbyld og er hævet i hele venstre side, dog er det som om smerterne har aftaget lidt.
Jeg har nu ringet til den tandlæge jeg var i praktik hos, da jeg i sin tid gik på Dental College i Aalborg og hun kan heldigvis tage mig i dag kl 13 og vil endda ringe hvis hun skulle få et afbud.
Så selvom jeg har lidt tandlægeskræk, så glæder jeg mig godt nok til at få gjort noget ved den her pine!

8 kommentarer:

 1. Åh, det lyder modbydeligt.
  Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Puha....det er bestemt ikke sjovt. Håber du får ordnet "problemet" idag. Held og lykke :-/

  SvarSlet
 3. Av for den lede... dét ER slemt med tandpine... Dejligt du kan komme til idag...

  SvarSlet
 4. Åhh din stakkel, jeg håber det går over når tandlægen har gjort noget ved det.

  Rigtig god bedring.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Håber at du får løst dit lille problem. Der er ikke noget værre end tandpine

  SvarSlet
 6. Stakkels dig ... du har da haft det rædselsfuldt. Håber at tanden nu er væk, og at du kan se fremad igen. God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tanden er ikke væk, jeg er begyndt på en rodbehandling...av av og har stadig ondt, men slet ikke så meget som før, så det skal nok blive bedre :-)

   Slet
 7. Hvad sker der lige for tænderne....? Jeg tror det er det 4. Tand indlæg på 4 dage. Ved tænderne ikke at det snart er jul ? Godt at du fik en tid ved en tandlæge. Tandpine er som ordet antyder frygtelig pinefuldt.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet