torsdag, juli 26, 2012

Stribet baby cardigan

I tirsdags deltog jeg i en online strikkecafé og i den anledning angreb jeg en UFO. Nemlig en babycardigan som jeg startede på før Preben blev syg, men som så har fået lov til at ligge til fordel for strømperne og huerne.
Strikkecaféen var en kærkommen anledning til at få gjort noget ved strikkeriet og jeg er super glad for at trøjen er færdig og kan blive afleveret til en nybagt mor.
stribet baby cardi 001

FAKTA:
Opskrift: Mayflower katalog nr 123
Garn: Arwetta fv 190 og Regia fv 1090

Jeg har haft besøg af Annette og hendes yngste søn i et par dage og efter at ha´ set hendes meget flotte Leftie er jeg nok nødt til at hoppe på den galaj også, for uha som den altså frister. Jeg har på fornemmelsen at den godt kunne blive til et sommerferie-strikketøj. Jeg skal på job til og med søndag aften og så er det endelig ferietid for mig.
Ferien bliver lidt anderledes end vi havde regnet med, da vi på grund af Prebens diskusprolaps ikke rigtig kan lave det helt vilde, men vi tager det som det kommer og kan sikkert godt finde på noget i nærområdet, så det er sådan det bliver i år og så må vi tage revanche senere.

13 kommentarer:

 1. åH hvor er den blevet fin den lille cardigan... håber gaven falder i god jord hos den nybagte mor..
  ja ikke alle planer bliver som tænkt...men I finder sikkert på nogle spændende ting at foretage Jer i ferien...Ellers må du jo tage din lille bil og suse herned...der er ikke så langt.... ;-))
  Ja, få du gang i en Leftie... om 5 pinde er jeg færdig med min...ca...

  SvarSlet
 2. For en nydelig liten jakke! Hvilken oppskrift har du brukt?
  Pludrehanneklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften er i et hæfte fra Mayflower nr 123

   Slet
 3. Hvor er det en fin lille "baby-UFO" du har fået færdig..... Håber I får en god ferie, selvom den bliver anderledes. I Nordjylland er mange smukke steder, og man er måske ikke altid særlig god til at lege turist i sit nærområde.

  SvarSlet
 4. Sød lille trøje. Håber I får en dejlig ferie :)

  SvarSlet
 5. Sød lille trøje du har lavet :-) Håber i kommer til at nyde sommeren, selvom den kommer til at foregå anderledes end planlagt.
  God ferie

  SvarSlet
 6. Superfin lille cardigan!

  Jeg strikker også på en lille cardigan.... Altså, engang imellem - den holder pause ret ofte - undrer mig over at jeg kan gå i stå med selv så små projekter!!!

  SvarSlet
 7. For en fin jakke du har strikket!
  Hilsen Fredrikke :O)

  SvarSlet
 8. Hej Jane

  Rigtig god ferie, når du rammer søndag. Vi ses engang i august ....

  Og trøjen er fin og grøn ;-)

  Kh. kollega Helle

  SvarSlet
 9. Dejligt at få noget færdigt - og den lille trøje er super flot ;)
  Det er rigtig øv når ferien ikke bli'r som tænkt, men I finder nok på noget. Vores dør er altid åben, så I er velkommen - og jeg kigger også forbi jer en dag.
  Vi prøvede det jo lidt sidste år, da vores planlagte ferie røg i vasken pga. sygdom - og kan tydeligt huske hvordan min samvittighed plagede mig... Men vi fik alligevel en go' sommer ;o)
  Sender jer en masse tanker og knus...

  SvarSlet
  Svar
  1. Britta du skal være så hjertelig velkommen :-)

   Slet
 10. Så søt jakke! Herlige grønnfarger; de ble så fine i striper!
  God ferie! Kos deg selv om den blir "annerledes" enn hva du hadde tenkt! Klem til deg :)

  SvarSlet
 11. Tuusen takk for koselig kommentar på bloggen min! Så flott jakke du har strikket - og så masse fint du har her på bloggen din!!

  Hilsen Nina

  SvarSlet