mandag, juli 23, 2012

Flere strømper

Jeg er altså glad for at jeg elsker at strikke strømper! Lige for tiden kan jeg slet ikke finde ro til fordybelse, så det blir kun til strømper. Heldigvis har jeg snart ferie og så håber jeg at jeg kan få gjort lidt ved noget af det andet strik der ligger i mine kurve og evt til et nyt projekt også.

Det øverste billede er strømperne Venetian Blinds….det vil sige, jeg har ikke opskriften så de er bare strikket efter et billede, men jeg synes egentlig de ligner ret godt.

2 par 001

De næste er Little Misses Anklets (Miss spring) som Bitta har designet.

2 par 006

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine strømper du har fået strikket !! Jeg er gået totalt i stå med strømper og det er jeg ret så øv over....

  Men jeg bliver gnaven når ikke jeg kan få hælen til at blive som den skal...... Kan simpelthen ikke fatte, hvad det er jeg skal........

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Sikke nogen fine strømper der er røget af dine pinde. Godt du er så glad for at strikke strømper, ellers gik du jo helt i stå med at strikke.

  SvarSlet
 3. Flotte strømper - og dejligt at du elsker at strikke strømper!! Det gør jeg også i perioder :-) Desværre har jeg lange perioder indimellem, hvor jeg slet ikke rører strømpepindende..... Lige nu er jeg dog inde i en god strømperytme :-)

  SvarSlet
 4. Jeg plejer også at strikke strømper om sommeren, da det gerne skulle være for varmt at sidde med et større arbejde. Min strikkelyst har ladet vente på sig i en måneds tid - dog har jeg strikket i dag. På et par strømper.
  De er flotte, dem du har lavet. Smart med de to blå farver :)

  SvarSlet