torsdag, februar 16, 2012

Milo

Jeg har længe….som i lige så længe Milo opskriften har eksisteret…..været helt tosset med den model. Jeg har beundret alle de flotte Milo´er der er blevet strikket rundt omkring. Jeg har bare ikke været så tosset med at købe opskrifter fra udlandet…..lige på det område er jeg en kylling, det indrømmer jeg gerne, men nu har jeg altså overskredet en af mine grænser og købt opskriften…..og det gik jo let og smertefrit.

Jeg skal helt sikkert strikke flere Milo´er, så den her bliver ikke den sidste Milo der bliver vist på bloggen.

milo 001

Næste gang vil jeg prøve med lidt tyndere garn, evt noget babygarn, da jeg synes den er lige tyk nok, men det er jo smag og behag.

milo 003

FAKTA

Opskrift: Milo af Georgie Hallam

Garn: 75 gram Vital Superwash fra Hjertegarn

Pinde: Rundpind nr 4….nederste kant dog på nr 3,5

 

Vesten er, som man næsten kan se, meget nem og lige til at gå til. Opskriften er nærmest beskrevet så detaljeret, at man bliver helt svedt og tror det værste.

Der er opskrift på 6 forskellige snoninger, med både diagram og skrevet linje for linje…..måske lige en tand for meget, men igen, nogen kan bedst med diagram og andre vil hellere ha´ det beskrevet.

Men det er vist sjældent en baby-opskrift på så nem en lille vest, er på 16 sider….man kan roligt sige, at man får fuld valuta for pengene Smiley

19 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet sød og tillykke med din overskridelse af opskrifter på andet end Dansk. Jeg kan meget nemt sætte mig ind i hvad du mener jeg har heller ikke "turde" tage springet før......men har nu købt to engelske opskrifter og du har jo helt ret de skriver meget mere udførligt end i de danske.

  Kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane
   Ja meget mere udførligt....nærmest som om man aldrig har haft en strikkepind i hænderne før ;-)
   Det med overskridelsen af at købe udenlandske opskrifter, var nu mere det med at svinge Visa-kortet udenlands, man ved jo aldrig.....:-)

   Slet
 2. Hvor er den fin.
  Jeg Har strikket et par stykker, men uden snoninger. I stedet leger jeg med striber :)
  Den seneste er jeg lige blevet færdig med at hæfte ender på og den kommer på bloggen i weekenden, når den er blevet vasket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også sådan en dejlig all-round opskrift der kan varieres på mange måder. På Ravelry er der rigtig mange fine Milo´er med striber, mønsterstrik og snoninger. Jeg glæder mig til at se din udgave :-)

   Slet
 3. Den er blevet rigtig flot, og ja tynder garn vil nok gøre det sidste af underværket på den skønne kjole.
  Jeg kender så ikke Milo modellerne, men flot det er din ihvertilfælde.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også tyndere garn er bedre. Den grønne her er godt nok meningen skal bruges som vest til en dreng, men man kan sagtens lave modellen som kjole også.

   Slet
 4. det kan jeg godt forstå, den er også sød

  SvarSlet
 5. Hej Jane - nej hvor er den sød! Kan man på én eller anden måde få oversat opskriften til dansk mon?
  Mvh. Jette fra Esbjerg

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette, der er copyright på opskriften, så det betyder desværre at jeg hverken må oversætte den eller videresende den.

   Slet
 6. Den er bare sød og flot. Den er på min to-do liste. Godt du turde;-)

  SvarSlet
 7. Nåh, hvor er den fin og så kan den åbenbart varieres i det uendelige og det er jo ikke så tosset, hvis det er en god model :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den fin! Jeg har aldrig set den før, men den er sat på min to-do liste - mon ikke også der kan findes garn på lageret til den?

  SvarSlet
 9. Nydelig! Likte både fargen og mønsteret på din Milo! Jeg har som deg, lenge ønsket å strikke den, men har ikke somlet meg til å kjøpe oppskriften. Men nå må jeg snart gjøre det!!!

  SvarSlet
 10. Nej hvor er den bare sød. Har ikke stødt på den før, men den er da næsten et "must". Nu er jeg ikke så ferm til at finde de udenlandske, eller bruge dem, men måske det skal have et nyt forsøg. Smuk er den.

  SvarSlet
 11. Den er bare så fin!

  Jeg købte også selv opskriften engang, men er bare ikke kommet længere... men på pindene det skal den altså!

  SvarSlet