onsdag, oktober 19, 2011

Firkanter….opdatering

Fru Olsen spørger hvordan det går med tørklædet i firkanter.

Til det vil jeg sige, at det går langsomt fremad. Det er indtil videre blevet til 3 store firkanter (som ikke er så store endda) og 7 af de små firkanter.

firkanter (susanne) 002

Planerne om at hæfte ender efter hver firkant, er som I kan se gået fløjten, men jeg skal da snart igang med det, ellers står jeg med et hav af ender til sidst og det gider jeg altså ikke.

Firkanterne strikker jeg indimellem alt det andet jeg har på pindene. Jeg prøver gang på gang, at sige til mig selv, at nu skal jeg ha´ noget gjort færdigt inden jeg starter på noget nyt, men alligevel så dukker der noget op, som jeg bare MÅ ha´ gang i med det samme. Jeg har på fornemmelsen at nogen af jer udemærket ved hvad jeg snakker om. Smiley, der blinker

EFTERÅRSFERIE

 tversted 001

Jeg holder efterårsferie i den her uge sammen med Andreas og Jonas. Manden har haft lidt ferie, men skal på job igen i morgen.

Det var altså også tiltrængt med lidt ferie. Jeg synes sidste uge var hård at komme igennem. Svigermor var syg og indlagt, svigerfar fik armen i gips og der måtte skaffes hjemmehjælp til dem inden svigermor blev udskrevet. Nicolaj var under kniven hos tandlægen, Jonas havde fødselsdag og jeg var til eksamen. Da det blev fredag aften var jeg træt og fuldstændig flad, så det er nu skønt at man kan få ladet batterierne op igen, inden næste etape af eksamensræset begynder på mandag.

5 kommentarer:

 1. Spændende firkanter, og jaaa et foresæt med at hæfte enderne ændrer sig også hurtigt hos mig. Til stor fortrydelse senere.... så bare igagng med nålen!

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hvor ser de flotte ud dine firkanter. Kender godt det med at hæfte ender undervejs, som aldrig bliver til noget.

  SvarSlet
 3. God til dig med lidt ferie ;)
  OG jo jeg ved udmærket hvad du snakker om med ALT for mange projekter ad gangen :D de ved vi nok alle sammen:D

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 4. Et lille godt råd er, at hækle over enderne når du laver kanten med fastmasker rundt om firkanterne.
  Fortsat god arbejdslyst.
  Hilsen Ellen

  SvarSlet
 5. Tusind tak for det gode råd Ellen :-)

  Jeg havde slet ikke tænkt på det, men kan da godt se at jeg ellers vil få dobbelt så mange tråde at hæfte :-)

  SvarSlet