mandag, oktober 31, 2011

Mine forældre…..

…pakker sammen og forlader livet på landet. Gården er solgt og en epoke er slut.

sørig

sørig2

En ny tid begynder i huset her, beliggende i et villakvarter i Bindslev. Jeg håber de vil kunne finde sig tilrette, når de om en månedstid rykker teltpælene op og bliver bymennesker.

spurvevej 5 1

5 kommentarer:

 1. Uha - ja, det er en stor forandring. men min erfaring fra egne forældre, er at når de er blevet modne til at tage beslutningen, så går det også godt.
  Noget andet er så at min far, efter 12 år i byen, stadig omtaler sig selv som landmand :-D

  SvarSlet
 2. Det er et stort, men nødvendigt skridt for dine forældre. De føler sig garanteret knuet ved situationen. Men jeg tror også, at de bliver tilfredse, når først de er i det nye, hvor meget bliver lettere for dem. Jeg vil i hvert fald ønske dine forældre held og lykke. (og selvfølgelig er din far landmand - det vil han altid være)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg har jo hørt at dine forældre skal til at være bymennesker; jeg er sikker på at det nok skal blive godt for dem, selvom de altid har boet på landet. De har jo gennem mange år vidst at det nok ville blive sådan. Jeg håber de kommer til at trives i deres nye hjem.
  Men jeg kan forestille mig at det er underligt for jer børn; sådan havde jeg det da min mor blev "storbymenneske" i Hjørring...
  Pøj pøj til dem med flytningen... ;o)

  SvarSlet
 4. Sikke en stor forandring dine forældre går i møde. Men det er godt at de har hinanden og kan hjælpes ad.

  SvarSlet
 5. Tusen takk fora t du er med på giveawayen min! Klart du kan få delta selv om du er fra Danmark!

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlet