mandag, marts 14, 2011

Jubii fridag

Jeg har arbejdet i weekenden og derfor har jeg fri i dag. Det var i øvrigt sidste arbejdsweekend inden skolebænken kalder igen den 4. april. Det bli´r mærkeligt at skulle til at sidde på sin flade hele dagen igen, men også dejligt at møde klassekammeraterne igen.

I aftes var jeg på blog-rundtur og hos Britta blev jeg noget fristet af hendes bagværk og fik lyst til at bage. Nu var det ikke så smart at gå i gang med bageprojekt kl 22.30, så jeg ventede til i morges.

Det blev nu ikke til rugbrød, da jeg ikke havde ingredienserne hjemme, så i stedet har jeg bagt en portion rundstykker. Og nej det er ikke glasur der er smurt på dem, men A-38 jeg har brugt til at pensle dem med Smiley

bagværk 001

Nu sidder jeg så og hygger mig med bloglæsning, den sidste opgave inden praktikken er slut om væske og dehydrering og kaffe og rundstykke…..ahhh.

bagværk 004

5 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare super dejligt. Og så på en regnvejrsdag;o))
  Rigtig god fridag.

  Og så bliver jeg nødt til at spørge dig, hvordan du laver copyright-mærket på dine billeder. Da jeg jo ikke er den hurtigste knallert på molen, er det ikke lykkedes mig at finde ud af det endnu:o))

  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 2. Det lyder til at være en perfekt start på en fridag.

  SvarSlet
 3. Håber du hygger selv om det regner !

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtigt hyggeligt. Held og lykke med din sidste opgave inden praktikken :))

  SvarSlet