fredag, januar 01, 2010

En stille nytårsaften

Nytårsaften hos familien Nielsen foregik stille og roligt. Det kolde vejr var sikkert skyld i at der overhovedet ikke blev lavet nogen nytårsløjer. Ældstesønnen gik ud sammen med nogen kammerater, men efter en time kom han hjem igen og var stivfrossen.


De to yngste gik kolde inden midnat, men de havde set meget frem til at der skulle skydes raketter af, så vi vækkede dem da rådhusuret på tv slog midnat.


Da vores eget fyrværkeri var skudt af, gik jeg i gang med det første af årets 10 sjaler. Da jeg er vild med tv-strik, starter jeg blidt op med Shetland Triangle Shawl, da det er utroligt nemt at strikke.
Kisser har spurgt om jeg selv skal ha´ alle sjalerne og det kan jeg svare nej til. Nogen skal jeg selvfølgelig selv ha´, men ihvertfald de to af sjalerne har jeg bestemt skal bruges til gaver og to andre bliver til varmestuestrik til Rokken, da jeg har noget garn derfra, som lige passer til sjaler.

7 kommentarer:

 1. Også godt nytår til dig ! ja børn ser bare så fredfyldte ud når de sover ;-)

  Tillykke med dit nye job !!

  Jeg har også lidt svært ved at sige nej når nogle gerne vil have mig til at strikke, men det skal være stop nu .

  SvarSlet
 2. Godt nytår Jane. Vi kom også stille og roligt ind i det nye år.
  Sikke hurtig du har lagt ud med det første sjal.
  Merete

  SvarSlet
 3. Rigtigt godt nytår. Ser hyggeligt ud med de sovende børn, der er en egen ro over dem. Godt de trods alt fik lov at fejre årsskiftet. Kan huske at mine forældre "glemte" at holde vores aftale da jeg var i den alder- jeg tilgav dem aldrig- eller i hvert fald først rigtigt mange år efter.
  10 sjaler- det er da noget af en bedrift men jeg er ikke i tvivl om du når det med dit tempo. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Godt nytår til dig og dine kære... Og held og lykke med jobbet på mandag.
  Vi havde også en stille nytårsaften - kun vi to gamle og de to små. Og jeg kom pludselig til at tænke på, at vi for 25 år siden vist fejrede nytår sammen... Jeg var højgravid og det var snestorm... Py ha, hvor tiden går... ;o)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er de bare søde, de sovende små.

  Jeg glæder mig til følge dine fine strikkeprojekter. Har altid ønsket mig at strikke netop det sjal, du viser frem, men jeg er ikke så god til de engelske strikkeopskrifter.

  Godt Nyt År endnu engang, kære Jane ;-)

  SvarSlet
 6. Godt nyttår og takk for hilsen i bloggen min.
  Nydelige sjal du lager.
  ha en fin uke.

  SvarSlet
 7. Sender du meg din epostadresse, f. eks. i min gjestebok kan jeg sende oppskriften på gryteklutene.

  SvarSlet