mandag, maj 18, 2009

Posten kom med en skattekiste...

... af nye og gamle strikkeopskrifter i dag. Det halve kongerige bor nu hos Manna og hendes strikkehæfter bor til gengæld hos mig.


Det her er kun et lille udpluk af hæfterne, der har nogen år på bagen. I et af hæfterne var der en reklame for garn. 50 gram kostede 3,50 kr, så det er nogen dage siden.


Søde kjoler til pigerne.


En rigtig fin dåbskjole.


Eller hvad med en ny sommerkjole.


Toppen af kransekagen er dog alle disse hæfter fra Sandnes, som jeg samler på og mirakuløst nok så havde jeg ikke et eneste af dem her i forvejen.
Jeg glæder mig til at nærstudere opskrifterne, det kan jeg bruge flere timer på. Jeg elsker nemlig at bladre i strikkehæfter, både nye og gamle. Der er meget inspiration at finde, også i de gamle opskrifter.
Jeg har taget mange flere billeder af fine og sjove modeller, men man kan åbenbart kun uploade 5 billeder ad gangen i blogger, så I får ikke flere billeder lige nu, måske senere. Af samme grund er der heller ikke billeder af garnet, der også var i pakken, for jeg synes altså I først og fremmest skulle se billeder af nogen af modellerne.

9 kommentarer:

 1. Hej jane.
  Det ser da vildt flot ud med alle de flotte hæfter...
  Du kan forresten sagtens lægge flere billeder ind i samme indlæg, ved at du- efter at ha lagt de første 5 billeder ind- igen trykker på billedikonet, og lægger endnu 5 billeder ind...sådan kan du "omgås" begrænsningen.

  SvarSlet
 2. Så kjekt da!! Jeg elsker å få skattekister i post-kassen =) Og det har dukket opp noen av dem i det siste (og jeg ble KJEMPE overrasket,selv om jeg har betalt dem selv..hehe..) Glemmer lett hva man har bestilt ;)

  SvarSlet
 3. Hej Jane
  Sikke en skat du har fået indenfor dørene. Jeg elsker også gamle strikke hæfter.
  Merete

  SvarSlet
 4. ÅÅ det er herlige medslike kledodier!! Masse flott!!

  Koos deg og ha en flott uke!!

  Klem Vibbedille :)

  SvarSlet
 5. En riktig så herlig pakke å få i posten det der (bare litt misunnelig jeg). Må si at jeg falt helt for den lilla barnekjolen - det var skikkelig fin. Regner med at du får mange fine stunder sammen med disse heftene framover, kos deg du.

  SvarSlet
 6. Hej Jane
  Det var den helt rigtige endestation, de strikkeopskrifter fik, og sjalet passer så fint til min garderobe. Jeg er meget lykkelig for det.
  En god aften til dig

  SvarSlet
 7. Hej, kunne jeg få opskriften på dåbskjolen? Og er du stødt på en opskrift på en hæklet dåbskjole fra femina 1973? :-)

  SvarSlet
 8. Hej, kunne jeg få opskriften på dåbskjolen? Og er du stødt på en opskrift på en hæklet dåbskjole fra femina 1973? :-)

  SvarSlet