lørdag, december 13, 2008

Pinligt...

er det når jeg end ikke har sagt tak for alle de skønne kommentarer I har lagt til mit sidste indlæg. Det må jeg råde bod på, så TAK skal I ha´ alle sammen.

Det er også pinligt at ha´ en strikkeblog, når man næsten ikke kan levere et indlæg der har med strik at gøre. Jeg lover det snart kommer.

Pinligt er det også at jeg nærmest slet ikke får lagt kommentarer rundt omkring hos jer, der producerer så uendeligt meget smukt strik og andet håndarbejde. Jeg håber I tilgiver mig, jeg følger altså stadig med på jeres blogge selv om jeg er en klovn til at kommentere.

Dårlige undskyldninger er der nok af og jeg vil ikke trætte jer med dem, blot håbe at lysten til at strikke og blogge vender tilbage. Tænk, der kan gå flere dage imellem at jeg strikker lige for tiden. Det er da aldrig sket før!!!

12 kommentarer:

 1. Det er da ikke pinligt og du behøver da bestemt ikke at undskylde. Så vidt jeg kan huske er du vist igang med uddannelse ? du har familie og så er der jo andet i verden der er vigtigere end at blogge :-) selv om også det er hyggeligt, så læs du bare med alt det du har lyst til :-))

  SvarSlet
 2. heller ikke jeg mener du skal undskylde..sådan har vi alle det i perioder...hvis du ikke strikker og blogger,så gør du nok noget andet der er mindst lige så vigtigt ;-)så ikke noget med dårlig samvittighed, vel?

  SvarSlet
 3. Der vil vel altid være perioder hvor man ikke er så aktiv på bloggen. Det er også lang tid siden jeg har set din blog og sikke flot den er med julebaggrunden. Må jeg spørge hvor du har fundet det henne?

  Rigtig god week-end.

  SvarSlet
 4. Det er jo heller ikke sjovt at blogge hvis det skal føles som en pligt, så skriv du når du har lyst ;-)
  Jeg har heller ikke strikket i en uge nu, men sådan er det bare en gang imellem - jeg kan undskylde det med projektaflevering, men det er jo også bare mig selv jeg strikker til, så jeg behøver ikke undskylde for nogen ;-)

  SvarSlet
 5. Du behøver ikke at undskylde. Tag det roligt, både strik, blog og kommentarer kommer igen, når tid er. Imens er du velkommen til at læse med hos os andre, når du har lyst.
  Ingen dårlig samvittighed, tak.... Du har så meget andet at se til for tiden, og som andre siger, så er den almindelige verden trods alt den vigtigste.
  Knus herfra.

  SvarSlet
 6. Dårlig samvittighed er vist noget af det vi kvinder er bedst til..men også noget af det, man absolut ikke kan bruge til noget!
  Vi har alle travlt, og når det vi når. Så du behøver bestemt ikke at undskylde.
  Hyg dig med familien istedet :-)
  Vi er her stadig når du får tid og lyst igen.

  SvarSlet
 7. "Det er bar' dæjligt", når man hører fra dig, så glem den dårlige samvittighed ;o)

  KH Tina

  SvarSlet
 8. "Det er bar' dæjligt", når man hører fra dig, så glem den dårlige samvittighed ;o)

  KH Tina

  SvarSlet
 9. Hi - hi.. dit fjolle hoved, der er da bestemt ikke noget pinligt ved ikke at have strikke relateret indlæg - det håber jeg da ikke, for så er jeg da den pinligste..hi-hi..bare det at vi kan følge lidt med i dit liv en gang i mellem så er jeg glad;-)
  Så små pauser gør intet..bare spørg mig..Kæmpe knuser og rigtig go Søndag

  SvarSlet
 10. Skriv hvad du vil og vis hvad du vil, enten det handler om strik eller ej. Jag synes at det meste er interessant at läse, og husk gör det bare når du har tid og lyst.

  SvarSlet
 11. Det er sørme ikke let altid at nå det hele ;-)

  Hvor ser du skøn ud! Absolut værd at bruge tid på sig selv.

  Nyder din julehjemmeside ;-)

  SvarSlet
 12. Jeg siger som Tine, hyg dig bare vi er her også når du har tid igen. Jeg er heller ikke så god til at huske på at få skrevet tak, så du er ikke alene ;-) så let slipper du ikke for mig. Flot trøje du har fået strikket og ja kanten pynter godt.

  SvarSlet