tirsdag, april 08, 2008

Min dårlige samvittighed...


.. er mit bølgetæppe. Det lever en kummerlig tilværelse på bunden af strikkekurven, men i weekenden fandt jeg det alligevel frem og der blev sandelig hæklet ca 10 cm på det. Nu er der så "kun" 68 cm tilbage inden det har den størrelse som det skal ha´.
Hvis nu jeg kan tage mig sammen og hækle 1 cm om dagen, hvilket ca svarer til en stribe, så er det da til at se en ende på.

15 kommentarer:

 1. Sådan et tæppe har jeg også liggende og lovede mig selv det skulle være færdig inden foråret og det er vist snart. jeg mangler 70-80 cm. Og nogen gange tager jeg en ordentlig bid som dig. Og det er jo flot når det er færdigt :-)

  SvarSlet
 2. Har selv overvejet sådanne et tæppe...
  God plan med 1 cm om dagen... Så er det mere overkommelig :-D

  SvarSlet
 3. Respeeeekt herfra! Min ligger og ser grim på mig, den kommer nok til at lide en stille død....

  SvarSlet
 4. rigtig flot tæppe! og sådan et kan godt være et langtidsprojekt, har jeg bestemt!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 5. Stå på!! Dette blir lekkert :)
  Gleder meg til å se det ferdig *motiverer*

  SvarSlet
 6. Dejlige farver du har valgt. Mit bølgetæppe var et bølgehåndklæde, og det har lidt den sikre "død" det kommer aldrig videre efter de første 10 omgange. Hækling er og bliver aldrig min stærke side... Men flotte er de tæpper der ses på bloggene.
  kh
  Annette

  SvarSlet
 7. Jeps, Elefanter skal spises i små bidder, som en viis blogger (Britt) skrev... Med en cm om dagen bliver det jo færdigt inden sommeren er over.

  SvarSlet
 8. Jamen den klub er jeg skam også medlem af - det må være en ny slags KAL - den handler ikke om hvor hurtigt, men om Hvor Længe kan et Tæppehækling Vare?

  SvarSlet
 9. Kiggede lige forbi. Jeg har forsøgt med et tæppe, det rækker min tålmodighed ikke lige til, så jeg kan godt forstå dig, men flot er det. Tak for kigget :-)

  SvarSlet
 10. Ha ha - sådan et har jeg også. Jeg har endda lagt en pude over strikkekurven....øh fortrængningens 'kunst'. Synes ikke jeg føler for - og på den anden side....har forresten også fundet et tæppe, der ser både anderledes og sjovere ud (bølger er sjove - men 2'eren er mindre sjov lige pludselig). Undskyldningerne er ligeså dårlige som de er mange - men heldigvis er der ingen 'sidste dato' på :-)
  Fine farver, du har valgt til dit.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 11. Det ser ellers godt ud dit tæppe.... Jeg er lige så lige startet op på et til. Men det bliver hæklet i dobbelt uldgarn med en løbelængde på 160 m/50 g. Så bliver det til noget. Jeg skal kun hækle 120 striber i forhold til 220 striber på et sengetæppe, for det skal ikke være mere end 150 x 150 cm.

  SvarSlet
 12. Overvejer nr 2 men ved at det tager laaaang tid at hækle et :-)
  Flotte farver du har valgt.

  SvarSlet
 13. Det er skisme flot og har fortjent snarest at blive færdig. Det må blive et sommer/strandtæppe ;-)

  SvarSlet
 14. Teppet var fargerikt og flott, og en cm om dagen er jo overkommelig. Jeg holder på med et fisketeppe som visst aldri blir ferdig.

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlet
 15. Pyh, jeg synes det er flot at du overhovedet er nået så langt. En gang imellem kommer jeg i tanker om, at jeg jo også kan hækle. Det kan jeg også, rent teknisk, men ikke i et tempo eller med en vedholdenhed, så jeg nogensinde ville kunne lave et tæppe...

  SvarSlet