fredag, maj 25, 2007

Sommerbluse til prinsessenAllerførst vil jeg gerne sige tak til jer allesammen. Det har virkelig rørt mig dybt at så mange har skrevet til mig både her på bloggen, på webstrik og private mails. Fantastisk at mennesker man slet ikke kender er så søde, så tusind tak kære strikkevenner i cyberspace.

Og nu til noget andet, nemlig det bloggen primært handler om. STRIK!
Jeg har strikket en lille sommerbluse til niecen. Endelig kan jeg få min lyst styret til at strikke til piger. Jeg synes der findes så mange flotte opskrifter på pigetøj, mens det til drenge jo nærmest bare er det samme om og om igen. Sådan er det osse når man er i butikker og skal ha nyt tøj til drengene. Vi kommer hjem med noget der ligner det de har i forvejen, mens jeg synes der er et meget større udvalg til piger. Måske er det bare noget jeg synes fordi jeg ingen piger har??
Sommerblusen har jeg strikket i str 1 år efter en opskrift i det sidste nye Ingelise, hvor der forøvrigt osse var lidt drengestrik denne gang. Syns egentligt at Ingelises opskrifter ligner meget noget der er set før, men de er så nemme at forstå så dummies som mig osse kan finde ud af det:-) Nå, tilbage til blusen. Den er strikket i Bumbo microfibergarn på p nr 4, og jeg har brugt 70 g garn. Alt i alt, en hurtig og nem lille sag at kreere.

9 kommentarer:

 1. Den er utrolig sød Jane. En rigtig frisk farve til en heldig lille pige :-)

  SvarSlet
 2. Tak Githa. Syns osse selv den er rigtig sød. Håber moderen til barnet osse syns det:-)
  Kh Jane

  SvarSlet
 3. Til lykke med din nye blog. Naturligvis skal du dyrke din interesse for strik - samvær med andre strikkere/bloggere - og IKKE lade dig mobbe. Man siger, at der er et særligt sted i helvede til kvinder der ikke hjælper andre kvinder!!! Jeg er helt enig i øvrigt i din kommentar til Ingelise. Glæder mig til at se, hvad du mere finder på her på bloggen. Bitty

  SvarSlet
 4. Hej Bitty
  Tak skal du ha og velkommen på bloggen.
  Kh Jane

  SvarSlet
 5. Hej Jane.
  jeg har det fuldstændigt som dig mht at finde tøj til drengene - pigerne kan man altid finde noget til - bare kig i H&M....
  Ja, vi kommer også ofte hjem med noget der ligner det der er i skabet...
  Rigtig sød pigebluse...
  KH
  Annette

  SvarSlet
 6. Den er bare så sød.Rigtig dejlig frisk farve:-)

  SvarSlet
 7. Den likte jeg veldig godt! Både modellen og fargen du har brukt!
  God helg til deg og dine!

  SvarSlet
 8. Den er godt nok sød, jeg har desværre heller ikke nogle piger at strikke til. Normalt strikker jeg lidt forud på barselsgaver hvis jeg finder noget jeg bare er nødt til at strikke. Det er rart med et lille lager.

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare yndig Jane..
  Godt gået, og du har ret jeg har 2 nevøer, og det er bare så svært at finde tøj til dem, men jeg kan jo godt se hvor meget lækkert pige tøj der er derude!

  SvarSlet