søndag, august 02, 2015

Hjemvendt fra ferie.....

.......en rigtig dejlig én af slagsen.
Vi har været en uge i sommerhus på Møn, nærmere betegnet ved Råbylille Strand lidt udenfor Stege.
Vi har hygget os og smagt på lokale specialiteter, gået ture i omegnen og været på længere køreture til f.eks Slagelse og BonBon land i Holme Olstrup.
En tur til Møns Klint er vel nærmest uundgåelig så vi tog turen ned og op ad de i alt 994 trin. Vil bare lige sige, at nogen klarede det bedre end andre he-he.

Jeg havde selvfølgelig strikketøjet med på ferie og det er blevet til 3 par sokker der er strikket færdige og så har jeg strikket på barnevognstæppet Bebsen på hjemturen.

Først blev et par rimelige store rester lavet til et par sokker, enten til en hjemløs eller til et krisecenter. Det sidste er nok mest sandsynligt, men der findes også hjemløse kvinder, så man skal aldrig sige aldrig :-)


De to andre par er til henholdsvis mig selv og Jonas og resterne herfra bliver før eller siden til hjemløse-sokker :-) Jeg har gjort mig meget umage med at få sokkerne ens og som I kan se har jeg været rimelig heldig med det.6 kommentarer:

 1. Hej Jane. Fine sokker som nok skal bringe glæde uanset hvem der stikker fødderne ned i så lækre hjemmestrikkede strømper :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Jette. Jeg håber ihvertfald at nogen der har brug for lidt varme, bliver glade for et par sokker..........de plejer at være i høj kurs blandt hjemløse :-)

   Slet
 2. Skønne sokker og dem så får dem, kan glæde sig over dem. Skønt at I have en god tur til Møn. Det er et skønt område

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem.
  God fornøjelse med strikkeriet.
  Altid skønne ting du har gang i.

  SvarSlet
 4. Fine sokker du har fået lavet

  SvarSlet
 5. Synes det er en fantastisk ide at forære dem væk til kriseramte eller hjemløse - og tænker at der findes mænd som også vil trække de lyserøde på :)

  SvarSlet